W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Lizardorn

Lizardorn User

Dzięki ;) Skoro można z czegoś jeszcze więcej kredek wyciągnąć to czemu by nie korzystać? Tak i tak sie to spłaci prędzej czy później więc warto jak sam napisałeś :)
    Dzięki za pomoc :D jakby ktoś jeszcze miał jakiekolwiek sugestie to chętnie wysłucham :)

2. 20Aniel00

20Aniel00 User

Witam oto moje wyposażenie :
    Golec Spectrum , Diminisher , Venom , Solace Aegis
    Formacje : szkoleniowa , serce , ćma
    full irki (1lvl) apis za 177k uri
    full lf3 , 5 lf4 , full bo2
    PET 12 lvl (5 lf3) mechanizmy lvl 3 : zbierania , zbierania surowców , lokalizator , handlowy
    mam 45k uri i 315mln kredek kupic za urke pierscien a za kredki design elite do agisa ?

3. Moje wypo:
    Venom, Aegis Elite, Spearhead
    Formacje (tylko takie potrzebuje): ćma, szewron
    8 Irysów
    Full LF3, 0 LF4, Full BO2
    PET 8 LVL, mechanizmy: zbierania (3lvl), surowcowy (3lvl); protokoły: 2 radarowe (3lvl)
    16 PP
    Mam do wydania 600k urki

Teraz pytanie czy dobrym pomysłem będzie wydanie wszystkiego na na klucze w dniu Helix LF4 Day. Z rabatem i zniżka (jeśli jakaś będzie) wyjdzie ok 780 kluczy (+ 50 z zet). Dzięki temu wpadnie kilkanaście LF4 i części do apisa. Znacie jakiś lepszy pomysł na wydanie tylu uridium?

Ostatnie edytowanie: 17 listopada 2015
  4. TheCR4CK3D

TheCR4CK3D User

Witam :) przejde do rzeczy

3 irysy,4 flaki, licytuje 4 irka
    24 lf3
    14 bo2
    15 napedow 6900
    skonczona alfa beta
    pet8 lvl, kami 3
    13pp (10 cdd do 14) hp+ 50k,bańka i dalej w grube ide, potem chce dac rakietki i lasery vs npc, na koniec w +10% do pochlaniania oslonki
    lighting + spectrum, vega,golec,leonek,16 lvl. W co kredki kłaść,w co urkę walić.
    premka do czerwca 2016

5. A jak stoisz z PP? Co do rozwoju to zależy jak masz mało PP to formacja jest takim sobie dodatkiem, a jak masz sporo to pierścień się przyda. Aegis elite zawsze dobry dres.

Jak wolisz tak jak mówisz, ale ale za to urkę równie dobrze byś ulepszył drony oraz zrobił z parę PP. Nigdy nie wiadomo co Ci z tych kluczy wypadnie. Może być tak, że kilkanaście LF-4 i części do apisa będzie, a może być inaczej :rolleyes::rolleyes:

Przede wszystkim rób tak byś miał maksymalne wyposażenie na obecną ilość dronów i statku. Na takim wyposażeniu musisz mieć 27 LF-3 i tak z 9 B02. Dopiero potem tak szczerze możesz kombinować i licytować irka. Polecam tak: Irys/LF-3/B02. Co do PP i ulepszeń. Powoli ulepszaj drony. Ulepszaj je do czasu, gdy będziesz miał wszystkie na 16 lvl. PP też staraj się powoli rozwijać w międzyczasie. Składaj zety to będziesz 25 kluczy, 50 CDD i szansę na havoca. Jak będziesz miał full havo to składaj ahppy dla herculesów.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

6. 20Aniel00

20Aniel00 User

Zapomniałem dopisać ze mam 21 pp i na razie nie rozwijam

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

z kluczami roznie bywa. mozesz np wrotka skladac urke odzyskujess wtedy dodatkowo ammo i w zaleznosci jakie wrotka robisz mozesz zdobyc havo/herki/lf4

Ostatnie edytowanie: 17 listopada 2015
  8. Moje wyposażenie :
    Goliath, Diminisher
    Formacje - wszystkie za kredyty
    8 irysów na 6lv (1havoc)
    Full lf3, 2lf4, 20bo2
    PP - 12

Zastanawiam się nad kupnem peta i kamikadze 3lv, zbierania 3lv. Czy to dobry pomysł, czy inwestować w coś innego?

9. Premkę posiadasz? Co do tego, czy opłaca się to zależy dużo od premki. Jak masz premkę kamyk dobry, zbieranie dobre jest do zbierania boxów. A ogólnie dość mało PP, więc je rozwijaj, tak samo z ulepszaniem irysów. Rób przede wszystkim zety.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

10. 20Aniel00

20Aniel00 User

Witam oto moje wyposażenie :
    Golec Spectrum , Diminisher , Venom , Solace Aegis
    Formacje : szkoleniowa , serce , ćma
    21 PP
    full irki (1lvl) apis za 177k uri
    full lf3 , 5 lf4 , full bo2
    PET 12 lvl (5 lf3) mechanizmy lvl 3 : zbierania , zbierania surowców , lokalizator , handlowy
    mam 45k uri i 315mln kredek kupic za urke pierscien a za kredki design elite do agisa ?

11. Alfa.Star

Alfa.Star User

peta moglby kupic i tak i tak level mu trzeba wbijac a im wczesniej sie zacznie tym lepiej mechanizmow od razu kupowac nie musi ale peta na zakonczenie kazdej misji nawet dobrze wlaczyc zaqwsze pd mu wpada :)

moze zety skladaj? za wrota masz szanse na havoca w dodtaku ponad 45k urki 25k ammo x4 i 50 cdd a za kredki mozesz kupic ten designe ;)

Posty łączymy, ostrzegam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 listopada 2015
    20Aniel00 lubi to.
  12. -Deesh-

-Deesh- User

Ale kolego czy mi się wydaje czy mylisz poziom dronów z poziomem ich ulepszenia? :) jesli nie to wyprowadz mnie z bledu

13. 20Aniel00

20Aniel00 User

Zety składam tylko w co dalej inwestować ? :D powiem ze w 1 dzien zarabiam minimum 10k urki za kredki kupie ten design ok a za urke co ?

14. Ulepszaj irki do 16 lvl. Potem kombinuj co zrobisz z kluczami za zety: czy na apisa, czy na zeusa, czy w ogóle na LF-4. Reszta rzeczy typu havoc to kwestia czasu :D

Pozdrawiam serdecznie,
    MOD_SZYBKACOBRA

20Aniel00 lubi to.
  15. 20Aniel00

20Aniel00 User

a nie lepiej coś na kubiki np. formacja jakaś ? :)) patrząc na moje wyposażenie. apisa bede miec za free jak bede otwierac skrzynki to może romb pierscien ?

16. Ostatnio mój kolega kombinował na aegisem iść sam na kubika (wylicytował) i napisał, że nie dawał rady go ubić, ponieważ nie miał pierścienia.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

20Aniel00 lubi to.
  17. Alfa.Star

Alfa.Star User

na kubika najlepszy chyba pierscien z reszta we wrotkach czasem tez sie przydaje.

20Aniel00 lubi to.
  18. 20Aniel00

20Aniel00 User

ok czyli kupuje za urke pierscien potem ulepszam dronki na 16 lvl a za kredki design elite do agisa :)

19. AB*C^D

AB*C^D User

8 lvl
    leonek
    2 flaksy
    2 lf3, 2 lf2, 4 mp1
    20k urki
    1,5k mln kredek
    na razie staram się rozwijać skylab :p
    0 pp ;[

20. Zwiększaj ilość laserów, i nie zapominaj że te mocniejsze na statek bo tylko na nim bonus się liczy.
    PP przyznawaj w hp itp.

1k-1.000
    1kk-1.000.000
    1kkk-1.000.000.000

Według tego co napisałeś to masz 1.5kkk kredek. Ale to tak odbiegając od tematu :)