W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Na Twoim miejscu rozwinął bym PP, a zwłaszcza poszycie, wbij pecikowi 8 lvl i kupił mechanizm do zbierania (czy zwykły, czy surowców zależy co wolisz) i składał rzecz jasna zety dla havo, CDD, zielonych kluczy. Do full havo (10) zbierzesz coś koło 800 kluczy, gdzie je wrzucisz przy złotych skrzynkach i możliwe, że zbierzesz całego apisa i trochę części do zeusa. Przy okazji rozwiniesz trochę PP. Za urkę z wrót ulepszaj sobie irysy, a za kredyty je licytuj. Na razie zostaw designy w spokoju.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

2. Aegis 21lol
    Stare FE +
    7havo, 2herki, 33 PP ,PET z full wyposazenim,prEmka ,15 LF4 , apis , Zeus,
    700k uri do wydania - na co ?

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

formacje pewnie masz?

4. Serduszko , Romb , Ćma

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

i nie potrzeba ci nic wiecej? kolo pierscien szkoleniowa ?

6. Witam, co byście poradzili:
    17lvl
    Goliath + spirek na boxy
    33lf-3 2lf-4
    16bo-2
    8irys + apis
    13pp
    Desingi: Te z aukcji
    Formacje: Wszystkie za kredki + romb

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

przy promocji pomysl moze o szkoleniowce albo cmie przyda sie we wrotach bedziesz szybciej bil. no i mozesz zaczac drony ulepszac przy tanim ulepszaniu powoli

8. 16lvl
    Golec (designy tylko z godzinnej aukcji)
    8 irków
    formacje tylko za kredyty
    1lf4 30 lf3
    10 b02
    10 pp
    Pet ze zbieraczem surków 3lvl

9. Yelowgo2

Yelowgo2 User

14 lvl
    golec,leonek,vega
    7 flaksów, 1 irek
    formacje za kredyty
    4pp OP I (2/2), logistyka 1, teoria namierzana 1 (chociaż to był błąd ale efektu mi się zachciało :rolleyes:)
    10 bo2, 14 speed
    6 lf3, reszta lf2
    pet 6 lvl
    100k urki
    62 mln kredek
    premium jest
    zacząłem wcześniej od Zety i do tej pory nie mogę jej złożyć :/ 101/111. Tak to bym pewnie z 2 Alfy złożył :mad:

Myślałem nad formacją, szczególnie romb. Pomogłaby mi o to bardzo, ze względu na regeneracje osłon 2k/s niby mało ale zawsze coś.
    @edit skylab: http://prntscr.com/9h7972 (chyba dobrze rozbudowuje, chociaż ten seprom to zajmie mi z 3 miesiące :/)

da się zrobić tak aby wyłączyć całkowicie rafinerie xyz? Bo po ulepszeniu czasem kilka godzin zużyje mi ważnych prometium itd...

Ostatnie edytowanie: 22 grudnia 2015
  10. Alfa.Star

Alfa.Star User

przydaloby sie zbieranie boxow u peta to by ci urka wpadala i czasem energia do skladania wrot zeta. jak bys wiecej odlozyl to w promocji jakas formacja do dronow, za kredki mozesz jeszcze B02 licytowac przydadza ci sie jak juz konto rozwiniesz

musisz troche nad iloscia lf3 popracowac tak do 15-20 zwiekszyc liczbe potem irki. zeta to jest dobra sprawa im wczesniej zaczniesz skladac tym szybciej komplet havo wpadnie a trudna strasznie nie jest. jak dozbierasz troche urki to w promocji kupisz ze 2 formacje

Ostatnie edytowanie: 22 grudnia 2015
  11. Odnośnie rafinerii...

rafineria.JPG
    Klikasz w te zielone kółeczko po lewej stronie na dole obok poziomu rafinerii i automatycznie wyłączasz rafinerię. Można zrobić tak ze wszystkimi kolektorami i rafineriami, a także z modułem xeno. Prosiłbym Cię o jakiś załącznik (wszystko na temat załącznik -> wejdź w posta kliknij więcej opcji, a potem załaduj plik (najlepiej ze zwykłego painta zapisując rozmiarem JPG), bo kiepsko mi się wczytuje - po wejściu w link automatycznie przerzuca na jakąś stronę, a to co niby tam jest zaraz szybko znika.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

12. -Ravenek-

-Ravenek- User

13lvl
    Goliat z podstawowymi designami
    5 irków , 3 flaxy
    18 lf3 i tam reszta lf2
    8pp, bańka
    3 bo2
    50 k urki
    2kk kredek

13. Zacznij od zbierania kredytów na aukcje na B02. W międzyczasie zbieraj sobie uridium na peta i rozwijaj go do 8 lvl, aby potem kupić jakiś mechanizm zbierania na 3 lvl, żeby zbierać energię na zety. Następnie jak dozbierasz z 8 B02 licytuj LF3, a potem jak zbraknie miejsca już na nie to kolejną po 2 B02 i irysa. Profil zrobisz za uridium jak rozwiniesz peta. Za obecną urkę bym kupił mimo wszystko tego peta, a co do kredek jak napisałem wcześniej licytuj B02. Nie warto ich zbytnio kupować za urkę, gdyż i tak potem będziesz miał sporo kredek.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

14. 16lvl
    Golec (designy tylko z godzinnej aukcji)
    5 hal
    8 irków (1 havoc)
    Romb
    31 lf3
    17 b02
    Full Speed
    8 pp (Optymalizacja poszycia 2pp, Mechatronika 1pp, bańka 5pp)
    Pet 9 lv (kamikadze 3 lv, zbieracz surowcow 3 lv, naprawczy 1lv)
    Co teraz proponujecie? Dodatkowo mam 400 mln kredek, więc mógłbym dozbierać i kupić aegisa na dziennej

15. Yamaha

Yamaha User

Moim zdaniem powinieneś składać zety do full havo przy okazji rozwiniesz PP a z kluczy może wypaść coś fajnego. I mógłbyś kupić jakieś formacje np: Serce i Szkoleniową bo sam Romb to trochę za mało.

16. -Deesh-

-Deesh- User

Proponuję kupować CDD po obniżce a za jakiś czas formację ćmy na wrotka :)

17. Witam.
    Golec (veno, sol, dimini), spirek itd
    11 lf4
    9 dronow na 7lvl (19 demon, 5 havo z 8 zet)
    cma, serce, szkoleniowa
    23pp grube
    pet 15 (zbieracz, lokalizator, handlarz 3, zbieracz sur 2)
    304k uri do wydania.
    Myślę nad formacjami koła i pierścienia lub czekanie na Surga. Czekać dalej czy widać? :p

18. Aby składać zety potrzeba zbierać jak najszybciej energię. Dlatego wybierz sobie koło i na spearheadzie zbieraj na bitkach boxy. Za kluczyki z wrót zbierasz części do apisa (zawsze lepiej mieć więcej jakby padł) i zeusa na złotych. Przy okazji może jakaś LF4 wpadnie.
    Za resztę urki ulepszaj drony podczas godziny ulepszeń.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

19. Ze zbieraniem na zety jest zawsze u mnie ciężko. Rzadko latam a bitki i pallke omijam bo często tam padam. Myślałem nad kołem, ale najpierw chciałem kupić Surga, żeby mieć jakieś szansę na ucieczkę ze zwykłym golcem a później do niego koło

20. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Ja bym nie ryzygnował z robiena zet ;) Moja można powiedzieć ideologia rozbudowy konta na początku są właśnie te zety :)
    Co do Surgeona to nawet koło nie pomoże Ci w ucieczce przed pusatem czy nawet przed zwykłą vegą ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK