W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. A to ja wiem panie Zbiku, żadnych innych wrót nie mam tylko zety (i tylko 8 bo jak pisałem słabo mi idzie składanie i Kuiper z którego nic nie mam)
    A co do Surga i formacji to z pusatem napewno nie wygram, ale mam szansę uciec fullce na np Diminisherze ;)

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Pamiętaj, że koło osłabia 5% na sekunde osłonę ;) Zanim dolecisz do portalu z połowy mapy nie ejsteś wstanie uciec bo Ci braknie osłony ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Zależy ;)
    Jeśli jestem surgiem to przed Dimini uciekne o włos na kole (jeśli on też na kole jest). Oczywiście nie mam szans z Pusatem chociaż ten jeden napęd/ oslona może mnie uratować pod portem

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Musiałbyś mieć herki i osłony na 16 lvl (20 sztuk) to wóczas dałbyś radę uciec . Posiadasz wóczas 702 tyś osłon bez bosterów ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. Czyli to prawda o osłonie 2mln na pierścieniu? :eek:
    Nie dramatyzujmy uciekalem dla fullek :p a jak nie to jest coś takiego jak zamrożenie + slow mina :D

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Ponad 2 mln na podwójnych na pierścieniu :D

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

7. Hmm może.czas na kappy :d
    Bez oftop. Czyli kupić jednak koło (ewentualnie pierścień też)? Bije zwykle ubery i czasami kubiki z kimś

8. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Ja bym proponował kupic wszystkie formacje w 3D oprócz kopuły ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

9. Ech no ok, zobaczę ;)
    Surgeon może kiedyś będzie, ale co do wszystkich formacji to raczej nie, weteran to dla mnie słaba formacja bo nie wbijam aż tyle powazki ;)

10. Goliat
    lvl 10
    1 iris 8 flax all lvl 1

Chciał bym się dowiedzieć w co mam najpierw wkładać uridium: czy kupywać generatory napędu, czy ulepszać drony, czy ulepszać lasery, czy kupywać CDD, czy kupywać klucze do skrzyń proszę o pomoc

11. jazon161

jazon161 User

napedy za urke pierwsze 2 irki za urke reszte z kredyty na aukcji licytowac i skladac zety najbardziej oplacalne masz z nich 50 cdd i 25 kluczy.

SZYMZO lubi to.
  12. Heiken

Heiken User

kup sobie formacje dronow cme i klikaj potem zety
    ja klikalem w neidziele i poniedzialek zety zrobilem 6zet w niedziele i 3 w poneidzialek
    na 1 zete klikalem od 50 do 70k uri [na rabaowce premkce i tansze gg] 1 klikniecie wynosiło mnie 3 uridium
    i wrota robiszna cmie
    ja kbedziesz mial 10 havockow wtedy klikaj kappy

13. Plazma

Plazma User

kup napedy za uri, irki licytuj na aukcji i tak jak kolega wyżej napisał, jak już będziesz miał starą fulke to składaj tylko zety a reszta sama wpadnie ;) póki co nic nie ulepszaj bo to nie ma sensu, zostaw to na później, póki co skup sie na tym co najwazniejsze, stara fulka, zety i klucze

14. 15lvl 3hale Golec 15lvl dresy z handlu 2 złota vega 4lf4 1irys 6flax 4szt lf4 full lf2 full osłonek za kredki skylab cały 10lvl pet 8lvl uri do wydania 25k kredki 20k i stale rośnie beta prawie złożona

15. Zakładam, że posiadasz już full napędów na golca. Możesz w takim razie zająć się dojściem do starej fe, licytując osłonki B02 i LF3 (tu nie napisałeś ile posiadasz, za to dwa razy widzę 4 LF4). Składaj zety. Pomoże Ci w tym jakiś mechanizm zbierający energię (surowców lub zwykły). Klucze inwestuj podczas eventu na zeusa, a CDD zbieraj cały czas, aby rozwijać swój profil. Do tego zostaje kwestia havoców.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

16. xABIXx

xABIXx User

8 Havoc ,8 Irys(16lvl), 39BO2, 13lf4, 30lf3, pet 11lvl [Kamka, 2 zbieracze, Combo lokalizator (3)] 22pp Golec Agis Spearhead

17. Witam mam dylemat :D mam 14 części do zeusa i kosztuje on mnie jakieś 400k urki, kupić go za urke, czy lepiej otwierać jeszcze skrzynki. Z tego co zauważyłem żadko mi wypadają części do tego drona

18. Czas na PP i kompletowanie również części do apisa i zeusa. Na Twoim miejscu bym na razie zajął się kappami, aby zająć się herkami.
    Możesz kupić. To Twoja decyzja wyboru.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 stycznia 2016
  19. -dshh14-

-dshh14- User

znalazlem czesci na 2 apisy 1 lata 1 czeka jak 1 peknie zanim znalazlem 40 czesci do zeüsa ale szükajäc zeüsa znalazlem +- 5 lf4

20. ProxGamer

ProxGamer User

W co dalej inwestowac urke:
    Statek golec(venom)
    3 Hale
    Lasery 30 lf3 2 lf4
    Bo2 15
    Napedy 15
    Pet 11 lvl kami 2 zbieracz boxow 3
    Formacja szkoleniowa moze kupie pieracien
    8 irek
    Apis za 280k