W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 20 LF4
    drony ulepszone (10)
    havo
    wszystkie potrzebne statki
    pet i mechanizmy
    Co robić dalej, kompletować lf4 ? ulepszyć osłony? czy może herki

2. Jak na ten etap możesz dokupić LF3 na drony następnie osłonki B02 , możesz tez nazbierać na zapas żebyś miał wszystkie jak już przerzucisz się na golca , profil pilota można rozwinąć w następnej kolejności.
    Pozdrawiam

3. VerbasterS

VerbasterS User

Okej mały upgrade wpadł
    Leonek
    15xLF3
    2Iris
    6Flax
    Pet -5 lvl
    Mam golca juz ale bije nim zaledwie 2800 w DK co jest dziwne jak mam 15 Lf3 i 10 lf2
    Jakies pomysły na co teraz zbierac ?

4. hryncu

hryncu User

Statki: Aegis, Goliath, Leonov, Vega
    Lasery: 4 lf4, 46 lf3
    generatory: 31 G3N-7900, 34 B02
    Drony: 8 iris, dresy: 2 demony, 2 Robo-bat, 4 havo, 1 herc
    Formacje: X, Serce, ćma, i wszystkie za kr.
    PET: 15 lvl, mechanizmy: kami 3 lvl, zbierania 3 lvl, zberania surowców 3 lvl, naprawczy peta 1 lvl, combo ochronne 1 lvl, naprawiający kombo 1 lvl, lokalizacji wrogów 3 lvl. Protokoły: 2 radarowe 3 lvl, 1 Przeciwko obcym 3 lvl
    Części CBS: wszystkie moduły w ilości 10
    13 części do apisa i 4 do zeusa
    Designy do statków: Aegis: Veteran, Goliath: Wszystkie z aukcji dziennej oprócz tych co nie dają bonusów, Venom, Spectrum, Diminisher. Vengeance: Też tylko z aukcji dziennej.
    Jestem eic więc na pall na moim serwie nie polecę przez to mam mało ammo. Po kilkadziesiąt k każdej amunicji. Za to mam 3 mln sepromu w laserach.
    W co teraz powinienem inwestować?

Bijesz w sam raz. Najpierw kup sobie jeszcze ze 3-4 irki, żebyś miał mocniejszy atak. Proponuję zebrać grupę 2-3 osobową i się na DK wybrać i bić ile wlezie. Peta na razie zostaw, zdobywasz za mało uri, aby go chwilowo rozwijać. Irki powinieneś w nocy wyrwać nawet za 20 mln. Ale to też zależy od serwera. Jak już będziesz miał te 6-7 irków, to inwestuj w B02, żebyś mógł dłużej bić nie latając co chwilę się naprawić. Proponuję za kr kupować B02 a za uri lf3.

Posty łączymy.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 stycznia 2016
  5. VerbasterS

VerbasterS User

W tym momencie zbieram skrzyneczki na bitkach jak myślisz opłaca mi sie kupic podawajacz i z 2 dni wylatać kupić 1 max 2 irki za uri za resztę lf3/bo2 a to co zostanie zachomikować sobie ?

6. hryncu

hryncu User

Jeśli kupisz podwajacz lepiej lataj, dopóki się nie skończy. Fakt, z jednej skrzynki na pvp możesz trafić nawet te 300 uri, ale to się zdarza rzadko. Jednak teraz dron będzie cię kosztował 24k uri a kolejny 42. Co łącznie wychodzi 66k uri. Co jak co, ale myślę, że aż tyle nie uzbierasz. Bardziej Ci się opłaci jednak bić te kubiki. Zdobędziesz nie tylko uri ale i kr co pozwoli Ci kupować też inne rzeczy na aukcji.

7. leon/goliath(bastion)/vega(avenger)
    3x LF3
    4x G3N-7900
    9x BO2
    1x Iris, 7x Flax (1 poziom)
    PET 5 lvl z 4 slotami na lasery
    Formacje tylko za kredki
    2PP
    Co dalej? Licytować osłonki i LF3? Co z Irkami? Z góry dzięki za pomoc :)

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2016
  8. hryncu

hryncu User

Póki co dokup sobie jeszcze 3 lf3, żebyś miał full na statku. Lataj chwilowo leonkiem, bo będziesz więcej bił niż golcem. Irki na razie zostaw. Za mało zarabiasz, żeby je kupić. Na razie tylko B02 i LF3

9. Golec/Vega
    25 lf3
    15 bo2
    2x irys i 6x flax
    PET na 6 lv ale niedlugo bedzie na 7 nic w nim nie mam zrobione i kupione
    PP 12 zrobiona technologia osłony i cybernetyka I ( iść w rakietologie czy hp ) bije tylko alieny głownie kubiki i dk
    formacje te za kredki i szkoleniowa (20% bicia)
    w co dalej inwestowac?

10. P^Tr¥K

P^Tr¥K User

Zbieraj kasę na iryski, jak zrobisz wszystkie doinwestuj w lf3 (bardzo dobrze wpadają w Helix LF4 xD) taki żarcik. Wiem, że latasz na PL1 (kilka razy cie ubiłem) wiesz jakie ceny są na aukcji. Po tym zety/kappy dla dresów na drony.

11. SZYMZO

SZYMZO User

Witam wróciłem XD
    W co inwestować pierwsze lf3, bo2, irki czy cos innego XD
    Zależy mi na szybkim zrobieniu 31 lf3, 16 bo2 i 8 irków
    Lepsze bedzie bicie alienków(+misje) czy latanie na fs na 4-x?(na podwajaczu boxów)
    I najwazniejsze pytanie czy warto wracac? Słyszałem ze maja bys lf5 (nie wiem czy to prawda ale na jakims serwisie tak przeczytałem XD)
    Tyle XD

12. Mam już 14 poziom więc częściej latam na 2 gali (dużą krychę ubije). Czyli rozumiem inwestować w bo2 i lf3? Na co mogę wydać 30k urki? Na ulepszanie irka chyba ciut za wcześnie?

13. Adzeus

Adzeus User

Podwajacz dużo lepszy i zbieraj boxy ile wlezie ;P
    Dobra rada urke zbieraj i jak będzie dzień LF-4 x3 to kup kluczy ile wlezie bo ostatnio masa bo2 i LF3 leciała ;P

14. hryncu

hryncu User

O wiele za wcześnie. Ja mam 20 poziom i sam dopiero zaczynam ulepszać. I chyba trochę nawet za późno. W takim razie poszukaj jakiejś drugiej osoby mniej więcej tak rozwiniętym jak Ty, jak się uda to nawet bardziej i bijcie DK we dwie osoby. W więcej nie za bardzo się opłaca.

15. tomtau

tomtau User

witam mam 8 irysów ulepszone na 16 lvl latam aegisem 5lf4 też troche poulepszane mam tylko 14pp głównie górna belka troche w rakiety 2x havo i tu moje pytanie co dalej robić jak rozwijać konto ?
    zety? jak będzie zniżka na kliknięcia + rabatówka czy najpierw cdd na zniżce +rabatówka

16. ZETA bo masz klucze i cdd i aż do full HAVOC

17. VerbasterS

VerbasterS User

Znowu mały update
    Golec
    26lf3 / 1 fl4
    3 bo2
    10x napędów za 2k urki
    pet 8lvl
    4 Iryski
    pet 8lvl z kamykiem zbieraczem boxow i surkow
    alfa i beta skonczone
    Wiem ze musze irki za kredki kupic ale co robic jak zbieram te kredytki poza biciem DK

#edit
    Posiadam premke

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2016
  18. Dobij full napędów(15) i trochę BO2 również nie zaszkodzi .

19. Golec/spearhead/citadel
    -17lf4 15 na 16lv
    -20 bo2 na 16lv
    8irys apis zeus drony na 9 poziomie
    36pp.
    Bije z x1 14-17k na bosterze 10%
    Formacje szkoleniowa cma romb i te za kredki.
    Co dalej ulepszac?

20. SuSzAk

SuSzAk User

Według mnie pierw drony do 16, a potem klucze i dropić LF4 ;)