W czym problem ?:(

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Junkers-PL-1902, 14 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, gram na serwerze global 1, i dziś cały wieczór aż do teraz nie mogę się w ogóle zalogować do gry:/ Przy kliknięciu start na oknie gry, pojawia sę pasek standardowy gdzie się ładuje, ten mały kwadrat gdzie pisze "info o połączeniu" , tylko że on się ładuje w nieskończoność i nie mogę się połączyć z grą :( Próbowałem na różnych przeglądarkach i na różnych kontach użytkownika na kompie, ale nic :( Wszędzie taka sama sytuacja:( Czy ktoś potrafi mi jakoś pomóc ?:/

2. Ty nie jesteś sam, u wszystkich graczach tak jest. Nic nie zrobisz. Już od piątku występują te problemy. Ja też gram na global 1.

3. vorilhon

vorilhon User

Tak, zgadza się, zero połączenia, pisałem ticketa, standardowa odpowiedź - wyczyść cookie i takie tam! Też próbowałem z przeglądarkami, nawet system zresetowałem i nic...

4. Też tak mam na GE. Kupiłem sobie dzisiaj rabat, poskładałem wrota żeby zrobić na podwójnych a tu kicha,lag-orbit kpi sobie z graczy.

5. i myślicie że co teraz ?

6. Standardowo,problem jest znany i musimy czekać cierpliwie aż naprawią.

7. Ehhh :( Ale dziękuje Wam za odpowiedzi, bo bałem się że tylko ja mam ten problem :)

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.