w poszukiwaniu informacji

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika adrianixus1, 1 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hej. wie ktoś jak wykonać ta misje jak w temacie? roztawienie statkow niewchodzi w rachubę bo misje przerywa. jak dla mnie i zapewne większości graczy wspolrzedne sa tak zle rozlozone ze nieda się ich w 120 sek zaliczyć, chyba ze dostanie się specjalnie statek administartora. ktoś ma jakies pomysły na ta misje??

2. Poleć na 1 mapę na podane współrzędne skocz na kolejną stosując CPU podleć na kordy i leć na ostatnią mapę tartarusem/sperkiem powinno dać radę :)

3. Ustaw sobie 3 różne statki na każdej z map na podanych kordach, a potem aktywuj misje i tylko się przelogowywuj zmieniając aktywną halę. Misja zajmuje 2 minuty.

4. prubowalem tej kombinacji i nic niedalo prucz tego ze misje przerwalo po prubie przelogowania się na inny statek
    sprawdze i zobaczę :D spedhorkiem

5. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

dokładnie - po 4 próbach tarką rozstawiłem statki i wreszcie dało radę - czas 2,30 :)
    a kto ma metodę na tą ciekawą misję :) - zrobienie szkód statkom, ale nie wyrządzając szkód graczom ? ;)

6. Nazwa
    Zadanie

Nagrody

Stek kłamstw

Zestrzel 1 frachtowiec Demanerów
    Porażka: Atak na innego gracza

Doświadczenie: 20 000
    Kredyty: 100 000
    Uridium: 400
    Poważanie: 100
    SG3N-B02: 1
    FS-03: 1

Fragment z faq dotyczącego akcji specjalnych.:)

7. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

chyba czas obejrzeć faq :)
    thx ;)

8. Zawsze do usług. :)

9. dzięki za podpowiedz z misja. udało się ja zrobić mi w ostatniej sekundzie
    jeśli mod niezamknie tematu na czas eventu można tu będzie wymieniac się informacjami na temat poszczególnych misjach by je wykonac

10. temat do zamkniecia

11. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Tak więc kłódeczka.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.