Walka o wpływy - brak wpływów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ★ʐεɾø★ḋṃģ★, 27 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam dręczy mnie pytanie dlaczego od dziś nie dolicza punktów za zestrzelenie gracza , event trwa a punkty nie lecą dzis jestem stratny sporo punktow bo wątpię by BP doliczyło mi później punkty za zestrzelonych, graczy moze ktos cos wie ?

2. LakiTou

LakiTou User

nie tylko punktów wpływu nie nalicza dokonałem dziś rano zakupów , widnieją w dzienniczku ale ich do konta nie dopisało wysłałem ticketa dp PT ale nawet nie dostałem maila że zarejestrowali zgłoszenie

3. walek11134

walek11134 User

Jak chodzi o PL1 to mi doliczało punkty do godziny 16 normalnie, potem już mnie nie było. Dostajesz je tylko za zestrzelenia graczy i wrota chyba.
    Co do zakupów to przeloguj się na mapie a potem na koncie, ew. wyczyść dane przeglądarki. Pozdrawiam

4. LakiTou

LakiTou User

oczywiście żadne czyszczenia ciasteczek , przelogowania nic nie pomogły .Pozdrawiam

5. MetallicA

MetallicA User

czy ekipa zgłosiła problem z punktami wpływu ?

6. Końcówka eventu i znowu problemy jak przy poprzednim. To już chyba tradycja.

7. MetallicA

MetallicA User

jakieś info robić te misje czy nie ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. Mi dodało punkty za kontrolę sektora.

9. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.