Warning w logowaniu.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika JAXOPoznaniak, 1 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pomóżcie, mam problem : od 2 dni przy logowaniu mam mrugający czerwony ekran i ostrzeżenie "Warning", jakbym przekroczył granicę mapy, przelogowanie się nic nie daje i mam pusty zielony pasek, we wskaźniku osłon. Nie mogę grać :(

Próbowałem znowu się zalogować i niestety, to samo :(

i znowu :(

I jeszcze raz, to samo. Co jest ?

Zmieniłem konfigurację i się uspokoiło, działa.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 czerwca 2017

2. W pewnym wieku za pewne rzeczy człowiek nie powinien się brać, bo są dla niego nie do ogarnięcia. A gdy mimo wszystko próbuje, wychodzi po prostu na idiotę.

(O prawidłowym zamieszczaniu postów nie wspomnę.)

Daruj sobie tę grę. Grasz raz na ruski miesiąc i takie tematy powtarzają się za każdym razem, gdy błahe rzeczy cię zaskakują.
    Nie wiesz nawet że zielony pasek pokazuje stan punktów życia, a niebieski osłony.

3. Naucz się Onanie interpunkcji, a później wyluzuj.

4. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

napraw statek żeby hp nie schodziło ci poniżej jakiegoś poziomu, albo wyłącz opcję powiadamiania o niskim hp w ustawieniach.
    a radę conana weź do serca mimo interpunkcji. dodatkowo zanim coś tu naprędce nabazgrzesz, poczytaj faq, bo większość odpowiedzi na twoje pytania tam znajdziesz zanim je zadasz na forum :)

5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Więcej postów pod sobą się nie dało? :) Używaj na przyszłość funkcji 'EDYTUJ' i bądź bardziej cierpliwy.
    Może miałeś mało HP i włączył się alert i niskim jego poziomie? :)
    Jak go wyłączyć? Screen chyba wszystko wyjaśnia. W prostokącie zaznaczyłem konkretną opcję do odznaczenia.
    komunikat.jpg

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

6. Dięki, za konkrety.
    *ciach*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 czerwca 2017
  7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Skoro wyjaśnione - zamykam.

PS. Takie komentarze proszę zachować dla siebie.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.