Wbijanie punktów wpływów na pl1

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *!*!MRÓWKA!*!*, 30 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ach
    Dziękuję za wyjaśnienie. Pozdrawiam.

2. carp12

carp12 User

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 lipca 2018
  3. hehe dobre. To jakieś stare nagranie chyba hmm.Odtworzył tag klanu na poczet przyłapania na koniec walki o wpływy?Wątpię.Dodaj datę nagrania.

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

1. Proszę łączyć posty, nie piszemy posta pod postem.

2. Z całym szacunkiem, ale to nagranie jest z ubiegłego roku....

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

5. uuu widze że kogoś coś zabolałoo. Wtedy jak wysyłałem filmiki to sam dobrze wiesz że nie karali za to. Jak dobrze pamietam to około 10 osób od was nagrałem na 4-4 jak sobie podstawialiscie statki. Na szczęscie teraz sie troszke pozmieniało w regulaminie ( wystarczy popatrzeć na pushing- wtedy za ubijanie tego samego konta można było dostać a teraz juz tak nie ma ) . Wiec próbowac możecie ale na szczeście są jeszcze dobrze wam znane logi z serwerów które mogą wiele dać.
    ZAPOMNIAŁBYM O DODANIU JEDNEJ BARDZO WAŻNEJ RZECZY
    #ŁATWO

6. 7
    Po co się odzywasz jak i tak robisz tak samo jak oni?Też mi walka o wpływy!Śmieszne. Poszukajcie statków latających po mapach i się okaże ile pkt można nastukać (...)

7. daj mi nagranie z tego eventu ze tak robiłem. No udowodnij to co piszesz

8. Teraz taki już "harakterny"się zrobiłeś?Tylko pogratulować ☺Nie nagrywam i nie zamierzam.Obejrzałem filmik z twoim udziałem (co prawda archaiczny,ale jednak)i z tąd ten wpis.Mam wrażenie,że nie do końca zrozumiałeś ,hmm cóż.
    proponuję zamknąć temat -przestał być aktualnym.
    pozdrawiam i do zobaczenia na mapach☺.

9. Że też niektórym ludziom chce się tyle stać i czekać na tych portach, żeby tysiąc razy na dobę łoić podstawione statki.

Event powinien nosić nazwę "najwięcej czasu poświęconego na ubijanie lewych kont - wykaż się", a pierwszy zweryfikowany za takie coś w rankingu otrzymywałby tytuł 'oszustwo, to moje drugie imię'.

Trzeba doceniać zawziętość.

10. Nie masz dowodów a piszesz jakies głupoty. Gdzie jest sens ? Ja tworzac ten temat miałem dowód i chciałem wszystkim pokazac jak gracz wbija sobie punkty na tym evencie który był aktualny. TYLE W TEMACIE.
    Temat można zamknąć.

Ostatnie edytowanie: 1 sierpnia 2018
  11. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

o ile po twoim pierwszym poście nawet pogratulowałem ci, o tyle teraz, po przejrzeniu wątku twierdzę, że stoisz z tym napiętnowanym graczem w tym samum rzędzie.
    nie ma znaczenia, że nagranie cb dotyczące jest archaiczne, chodzi o zasady.
    obaj je łamiecie i tyle w temacie. kara winna być bezwzględna i dotkliwa - nie ma znaczenia czas występku :(

rrr-roger500-rrr lubi to.
  12. jak by mnie interesowało twoje zdanie na ten temat. Wtedy nie było to karane bo wysłałem kilka ticketów razem z filmikami. A teraz wszystko sie pozmieniało wiec nie mogą karać czegoś co było przez zmianami regulaminu. Myślisz że ktoś jest tak pazerny ( żeby inaczej nie napisać ) żeby ryzykowac takie konto dla miesiaca premki ?? wtedy bez żadnego ryzyka było bo wiedziałem na czym stoje . A teraz wiadome było od samego początku że lepiej sie w takie rzeczy nie bawic

13. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam na prośbę autora.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.