Wciąż zagubieni my...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ρsчсноρдткд[]™, 6 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam,

droga Eviano, jestem przygotowana na to, że nie dasz mi podyskutować na forum z moimi kosmicznymi braćmi, ale może mię zaskoczysz i przy zamknięciu tematu dodasz coś więcej niż informację o kłódeczce.

Poświęciłam dziś troszkę czasu na spacer po serwerach DarkOrbit i zauważyłam, że nasz piękny polski serwer to już niestety jedyny, który nadal miło gości zbugowane konta. Oczywiście nie jestem w stanie sprawdzić wszystkiego ze szczegółami, jednak chodzi o te rażące konta i zostaliśmy jedynym tak bogatym serwerem.
    Rozejrzałam się również w oficjalnych ogłoszeniach na kilku serwerach zagranicznych i nie odnalazłam na nich ogłoszenia o oczekiwaniu na skrypt, który usunie punkty zdobyte za pomocą błędów. - Zatem mam drobne pytanko, skoro jako jedyni czekamy na skrypt: Czy skrypt powstaje specjalnie dla nas?
    Oczywiście domyślam się, że nie jestem w stanie z pozycji szarego gracza zaobserwować wszystkiego. W pełni biorę pod uwagę to, że mogłam przegapić na przykład konta poniżej top100 na serwerze niemieckim czy jakikolwiek innym. Dlatego podkreśliłam, że mam na myśli te świecące niczym gwiazdy letnią nocą, konta położone bardzo wysoko (tak od top1 do top50), które na pozostałych serwerach zostały usunięte ręcznie przez ich pomoc techniczną.
    Jeśli mylę się całkowicie i nic z moich obserwacji nie jest zgodne z prawdą, to bardzo prosiłabym Cię o poświęcenie mi chwili i podesłanie linków do ogłoszeń z innych serwerów, jakieś drobne potwierdzenie, że jednak nie zostaliśmy tak bardzo samotni w kosmosie i że ktoś jeszcze z nami czeka na bohaterski skrypt.

Nie przyszłam tutaj Cię osądzać, tak naprawdę większość założonych wątków kompletnie nie ma tego na celu. Bardzo jest mi przykro, że jesteś zmęczona wciąż powstającymi tematami o tym samym znaczeniu. Uważam jednak, że powinnaś wyciągnąć pewne wnioski - gracze po prostu pragną dowiedzieć się czegoś więcej. Nie wymagamy od Ciebie cudów, nie liczymy że wskoczysz w roboczy ciuch i ruszysz przestawiać ręcznie te góry błędów. Pragniemy jedynie podyskutować na kilka tematów również z Tobą, bo jesteś tutaj dla nas, prawda?

Oczywiście liczę, że nie pojawią się tutaj żadne zbędne komentarze. Do stworzenia tego wątku zainspirował mię mój drogi przyjaciel Krzysztof, któremu niestety nie zdążyłam wczoraj odpisać na forum w jego temacie. XD Może tym razem uda nam się z kulturą wymienić kilka zdań!

2. zgadzam sie nic wiecej nie napisze
    poczkam na ta dyskusje

3.  
  4. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

Myślisz, że ona to przeczyta? Na discordzie od piątku jest podana informacja o evencie, bijemy się i zdobywamy/tracimy za to punkty, na pewno kojarzycie taki event. Zadaniem naszej ekipy jest przetłumaczenie tego i wrzucenie tu na forum. Skoro dalej tego nie zrobili, domyślam się, że pani eviana jest na tyle zajęta, że nie będzie mieć ani czasu ani chęci na przeczytanie twojego wywodu. Pozdrawiam serdecznie

Dla chcących wiedzieć więcej, nasza ekipa starannie przekleja i tłumaczy to co na discordzie, lecz tym razem na discordzie był podany link dotyczący eventu (https://board-en.darkorbit.com/threads/galactic-strife-faq-09-2020.126388/) lecz jak widać wejście w link to już zbyt wielki wysiłek dla naszych wolontariuszy

Ostatnie edytowanie: 6 września 2020
  5. szebest

szebest User

" Na discordzie od piątku jest podana informacja o evencie, bijemy się i zdobywamy/tracimy za to punkty, na pewno kojarzycie taki event. Zadaniem naszej ekipy jest przetłumaczenie tego i wrzucenie tu na forum." - To może ja przy okazji zareklamuję swoją chęć pomocy. Jeśli ktoś z ekipy potrzebowałby profesjonalnego tłumacza z angielskiego na polski do ogłoszeń itp. proszę o wiadomość :D. Chętnię się udziele w społecznosci jeśli jest taka potrzeba.

6. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

tak jestem zmęczona i nie, przykro mi nie dam "dyskutować", bo po 1 nie ma o czym... Nam nie udzielają informacji, poza tym, że problem jest znany A po drugie wielu udowodniło, że nie potrafi prowadzić dyskusji w kulturalny sposób. Gdybyś poczytała dział, to byś widziała, że takie wątki zamykam, wszystkie bez wyjątku.
    Nie, problem nie występuje tylko u nas, bo są zgłoszenia na również na innych serwerach. Nie wiem czy to będzie skrypt, ostatni raz powtórzę, nie zostały nam przekazane żadne informacje.

najpierw się proszę zorientuj w temacie, potem pisz... Jest to link do działu FAQ od tego eventu, który był teraz na becie. Jest odnośnik do niego w dyskusji u nas i w ogłoszeniu, nie ma wersji pl, tak ustalił Bigpoint. Jak będzie w wersji pl, to pojawi się na forum...
    https://board-pl.darkorbit.com/threads/serwer-testowy-ponownie-otwarty.112786/

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.