Wczorajsze bledy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika `°•»Ŧ†Ø¤Ø♥Я¤Ø†P«•°´, 14 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam
    moje pytanie odnosi sie do wczorajszych bledow
    to ze oslon nie przydzielalo poprawnie naprawili
    a co z celnoscia trafien w aliena ??
    dawniej przy maksymalnie rozdanym profilu nie bylo chybien :pudlo: a teraz sa wy tez to zauwazyliscie i czy tylko mi sie wydaje czy jest to zrobione zeby mniej zarabiac uri? pzdr

2. hallu

hallu User

praktycznie co 4/5 strzał pudł:/ mimo mając PP na full

3. Mam to samo

4. wczoraj 13 strzalow(pudel)pod rzad kabrlacja 3/5 ;)

5. co do osłon to nie naprawili ( przynajmniej u mnie i kilku znajomych ) :p

6. kris0211.

kris0211. User

Na testowym to samo.
    Z osłonami - powiem, że nie zwróciłem na to uwagi.
    W Kalibracji i tak nic nie miałem, a jakieś 85% strzałów to pudło.

7. Cześć to co się wyprawia w tej grze to przesada jest nie ma miesiąca żeby błedów nie było na 5 strzałow nawet zdażaja sie 4 pudła zawsze jak cos naprawia albo zmienia to problemy są ciekawe czy rekompesata bedzie ma konto na max zrobione na bosterach wszystkich kubika z x3 czasem nie moge ubic przez te pudła cały zjedzony jestem wczesniej to ponad połowe osłony mi zostawało a zeby gracza bić to też ciezko jest

8. Panie zanim wrzucisz post przeczytaj go 2 razy bo gafy walisz.

Andromeda5 lubi to.
  9. co za gafa mowa jest o błędach jak wprowadzili zmiany to sie problemy zaczyły z osłonami i strzałem z pudłami i prawda jest taka ze zawsze jak cos zmieniaja sa problemy

10. Andromeda5

Andromeda5 User

Dzisiaj wciąż pudła lecą pomimo iż mam kalibrację 5/5. Ledwo na podwójnych boosterach da się kubika z x1 ubić a kiedyś na jednej konfie bez problemu schodził.
    Z dnia na dzień upeniają mnie iż gra już nie ma przed sobą żadnych perspektyw.
    No i te kłamstwa przez Nich propagowane:
    " Więcej statków Battleray, mniej wykorzystywania luk w grze ". W Battleray-u nie było żadnych luk.