Weekend nagród specjalnych

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Xmen, 24 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _wiechu_

_wiechu_ User

FAakt pd i poważanie razem z kluczami na + ale nie dodali mi havo :(

2. tez dostałem wszystko prócz havo

3. Adalon

Adalon User

Ja dostałem wszystko z kappy oprócz mojego herka :/
    DodusiaczekPL oddawaj herka - był mój :p

Edit:
    Na forum EN (w analogicznym wątku) także zgłaszają brakujące havo/herk/lf4 po dostaniu pozostałych nagród więc problem jest globalny.. ktoś coś sknocił w skrypcie oddającym podwójne nagrody... jakoś mnie to nie zdziwiło..

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2017
  4. Czarny

Czarny User

Ja nadal nie dostałem nic ani poważki ani pd ani rsb ani energii ciekawe o co chodzi :(. Ma ktoś wpis z dziennika w jakich godzinach oddawali niby nagrody?

5. Adalon

Adalon User

Zdaje się że skrypt oddawał nagrody bez wpisów do dzienniczka rano się logowałem to nic nie było, teraz pojawiły mi się klucze cdd pd i poważka (bez herka :p ) z kappy bez żadnego wpisu do dzienniczka od rana.

6. Czarny

Czarny User

No dobra ale ja nic nie dostałem wiec skoro był skrypt napisany to jak to możliwe ?

7. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Proszę napisać do supportu, niech to sprawdzą :) Z poziomu forum nic więcej nie pomogę...

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

8. ja dostałam za mało 10 kluczy? zrobilam 2xepsilona 1xzete i 2xkappe?? cos jest nie tak a co do lf4 tez nie dostalam 2szt.

9. Czarny

Czarny User

Już to zrobiłem ale dziękuje :). Dziwi mnie tylko że informatycy nie potrafią sobie poradzić z tak banalnym problemem bo chodzi tylko o kilka godzin od godz 00 do godziny w której naprawili podwajanie nagród. Skoro posiadają logi to gdzie tu problem no gdzie ?? Myślę że po tej wpadce stracą nie jednego gracza który robił sobie przelew przy każdym podwajaczu wrót, bo po co bonować żeby jeszcze upominać się o swoje. To raczej producentowi powinno zależeć na jak najszybszym wyeliminowaniu problemu a nie ich mnożeniu. Mało tego po rozmowie na ts z graczami słyszałem różne dziwne historie ze np. dopisano havoka komuś kto w tych dniach nie robił zety ;), trochę dziwne ale po ostatnich tygodniach jestem w stanie w to uwierzyć.

10. W ciągu 7 miesięcy mojej gry co 3 podwójne wrota kończyły się skandalem na forum, a raczej brak nagród, brak podwójnych wrót, bądź inne błędy... Cóż nie gram już w DO, ale lubię poczytać i po komentować dramaty jakie tu powstają przez prace nieodpowiedzialnych ludzi najwidoczniej.

@Edit
    Jeśli chodzi o informacje jakie "dostaniecie" to nie łudziłbym się że będą one zamieszone tak szybko :) Czas oczekiwania to jakieś +3/4 dni to co na innych forach hihi.

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2017
  11. Adalon

Adalon User

Z oficjalnego ogłoszenia na forum EN - podwójne nagrody zostały dziś zabukowane na kontach graczy wyłączając havoc, hercules i lf-4 - więcej na temat niezabukowanych nagród będziemy wiedzieć prawdopodobnie jutro.
    Nie będzie wpisów w logach odnośnie dopisanych nagród.

12. -dshh14-

-dshh14- User

od 20 minut jest na niemieckim forum ze wczoraj oddali za 25.12 a dzisiaj za 24.12

13. Adalon

Adalon User

Dziś pomiędzy godziną 13 a 16 dostałem brakującego herka :)

14. Czarny

Czarny User

Ja nadal nic nie otrzymałem. Mało tego nawet nie widzę rankingu. Dziwne to trochę nawet zero odzewu ze strony supportu. A na niemieckim forum pojawiła się informacja że sprawa została już rozwiązana i wszystko działa poprawnie.

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2017
  15. ja LF4 ani havoka nie dostałam

16. Czarny

Czarny User

Śmiechu warte taka potężna firma a nie potrafią naprawić tak błahego problemu. Tutaj kieruje moje pytanie do administracji forum. Czy ticket moderatorzy nie mogą oddać nam naszych należności za pomocą acp po uprzednim sprawdzeniu logu z tego dnia, bo raczej będą to pojedyncze osoby? Chodzi mi tu o graczy w przypadku których skrypt z niewiadomych przyczyn nie zadziałał poprawnie.

Pozdrowienia dla naszego szanownego TL który publikuje rzeczy które mijają się z prawdą tu cytuje:

W dniu 25 grudnia wystąpił problem podczas eventu podwojonych nagród z GG.
    "Wszystkie brakujące nagrody zostały dopisane do kont."

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2017

17. mi tez nie dopisali podwojnej nagrody za kuipera i nie pisze do nich bo to nie ma sensu a zeby w dzienniczku znalezc to bym musial szukac 2 dni

18. Pisanie do supportu nic nie daje , pisałam dwa razy i oczywiście odpowiedź z automatu taka sama że badają sprawe i "Sami się odezwa" Jeden wielki żart. Kiedys za starej ekipy pisali po ludzku a teraz mam wrażenie ze tam robot siedzi i robi kopiuj wklej.

19. TL_STRONG

TL_STRONG Guest

Nagrody zostały dopisane do wszystkich kont których problem dotknął.
    Jeśli Ktoś uważa że podwojenia nie otrzymał pisze do Pomocy Technicznej.

Temat zamykam

TL STRONG

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.