Wiatm mam poważnu problem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika [Edgar]70, 13 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [Edgar]70

[Edgar]70 User

Witam
    Mam problem. A mianowicie nie mogę się zalogować z nie wiadomo jakiego powodu. Gdy wpisuję nick i hasło i zatwierdzam to po prostu wyświetla mi się po raz kolejny strona logowania i nie nie ma żadnego komunikatu, że nie odnaleziono konta z taką kombinacją ... Szczerze nie wiem o co tutaj chodzi nawet hasło zmieniłem. Tylko jest różnica w adresie normalny jest taki : http://www.darkorbit.pl/ a ja jak się chcę zalogować i wpisze dane ... i zatwierdzę to mam taki : http://pl2.darkorbit.bigpoint.com/index.es?action=externalHome&loginError=98 nie czaję juz tego ... proszę o pomoc.
    Wszedłem na konto kolegi i chciałem znaleźć niby swoje konto więc wszedłem w profil i tam wpisałem niby był "ptaszek" że niby istnieję ale jak wszedłem zekomo na swój profil to widziałem komunikat przepraszamy strona nie istnieje. Czyżby ban ? sam nie wiem jeśli tak to tyle czasu poszło ...
    Ale dziwne jest to że na forum mogę wejść

Ostatnie edytowanie: 13 lutego 2016
  2. Kluczowa w tej sprawie jest końcówka Error=98, najprawdopodobniej otrzymałeś blokadę na konto, skontaktuj się z supportem w celu rozwiania wszelkich wątpliwości.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. [Edgar]70

[Edgar]70 User

Ale za co mogła by być blokada ? Kilkanaście minut temu jeszcze wchodziłem a zamknąłem przeglądarkę i jak otworzyłem chcialem wejśc i nic ...
    To muszę do pomocy technicznej napisać ?

4. Tak, skontaktuj się najlepiej od razu z supportem i Ci wyjaśnią w tickecie czemu tak jest.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. Error98 zazwyczaj wyskakuje w gdy sesja wygasła lub w momencie otrzymania bana. Zakładając że próbowałeś się zalogować kilka razy i zawsze wyskakiwało to samo jestem więcej niż pewien, że będzie to ban. Niestety z poziomu forum nie jestem w stanie sprawdzić czy jest to blokada, jak długo trwa i za co został nałożony, takich informacji udzieli ci support.

Możesz spróbować wykonać standardowe czyszczenie ciach i przeglądarki jednakże wątpię żeby to coś dało.

Nikt Cię do tego nie zmusza, jednakże to jest jedyny sposób by sprawdzić co się wydarzyło

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

6. [Edgar]70

[Edgar]70 User

Usunąłem historię i ciasteczka -.- i nic to już zanim napisałem na forum
    A kiedy bym dostał przypuszczająco odp. ?

7. Spróbuje stuknąć do jakieś TM-ki, może odpowiedź dostaniesz od razu:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

[Edgar]70 lubi to.
  8. [Edgar]70

[Edgar]70 User

Napisałem :/ jeśli ban na nie wiem ile to się powieszę bo kasy to około 500 zł poszło ;/ a czasu też dość sporo
    Chciałem nawet przez fb się zalogować ale dalej to samo

9. SλώczγK

SλώczγK User

pewnie bociłeś :D

10. [Edgar]70

[Edgar]70 User

sam chyba bocisz ja nie bociłem ... gdybym to robił to bym miał znacznie lepsze konto

11. Odpowiedź udzielona zarówno od nas jak i supportu. Nie ma co się kłócić:rolleyes:

Pozdrawiam i Zamykam
    SMOD_Myśliciel

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.