Wieczne zjednoczenie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Bober, 24 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bober

Bober User

Witam, w zwiazku z awaria gry dnia 23/02/2020-24/02/2020 co teraz z ewentem ktory konczy sie z dzis na jutro o północy ? Czy event zostanie wydłużony o jeden dzien ? niektore osoby ja maja jeszcze cos do dokonczenia a szkoda by bylo stracic mozliwosci zakonczenia calej przepustki po zakupie jej.

Pozdrawiam.

Edycja Eviana: Zmieniam kolor czcionki, nie używamy koloru czerwonego, jest on zarezerwowany dla moderatorów.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 lutego 2020
  2. Problem występuje tylko na serwerze PL więc na przedłużenie ewentu bym nie liczył.

Bober lubi to.
  3. Bober

Bober User

dlatego właśnie liczę na odpowiedz od jakiegoś Team Lidera, oni będą mieli najpewniejsze informacje co do tej sytuacji. Zwłaszcza ze jesli chodzi o moje odczucie czyli osoby ktora wrocila do darkorbit tydzien temu, sytuacja byla by troche niefajna gdyby skonczylo sie to bez żadnego przedłożenia eventu albo rekompensaty jak to kiedyś zazwyczaj było w takich sytuacjach

4. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

nie wiemy, jak będzie coś wiadomo, to pojawi się zapewne oficjalne ogłoszenie.

5. na globalu 1 też nie mogę się połączyć :/

6. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam na prośbę autora.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.