Większa ilość Sepromu w skylab.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika →†ŽנคЯคи¥♥♥ŽΞиΞқ†←, 23 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Tak, czy Nie. ?

1. Tak.

19 głos(ów)
    67,9%
  2. Nie.

9 głos(ów)
    32,1%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, chciałbym zaproponować zwiększenie ilości Sepromu w skylabie. Jak zapewne każdy wie, PP wymagają sporo Sepromu nawet 5K, ale niestety w Skylabie jest max 9K i trzeba dość sporo czekać by dodać sobie PP. Dlatego proponuje zwiększenie ładowni w skylab albo zwiększenie produkcji.
    (Przepraszam za błędy jeżeli będa. Pisane na szybko z negatywnymi emocjami.)
    Pozdrawiam.

2. LaserFire3

LaserFire3 User

Na nie, mocni gracze mieliby za łatwo.

3. I słabsi gracze mieliby łatwiej. ;)

4. jak na moje mogli by zrobic wiecej sepromu albo nie wiecej tylko zeby szybciej sie produgowal o te 100 np

5. Dokładnie, albo większą ilość w magazynie, albo produkcje. Bo strasznie wolno to idzie. ;/

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

byscie chcieli wszyszto szybko. ktos przez lata produkowal sepke zeby wydac na pp czy ht czy w laserki a wy byscie chieli szybko. nie gniewajcie sie ale kazdy ma w takim sammy tepie produkcje tu sfe nie jest na zadnej uprzywilejowanej pozycji wiec sprawiedliwie jest wg mnie :)

7. Ale wiesz, o 100 produkcji więcej nie zaszkodzi. :)

8. TheKrzycho

TheKrzycho User

Tak pewnie chciał byś większą ilość Sepromu pewnie bugować tak jak to jest na Youtube pokazane by więcej wysyłać NEVER!!!!! wiele osób pewnie tak robi i bugoje i duzo jest filmików o tym ale widze ze BB nic z tym nie robi a tu jeden z filmikow trzeba tylko poszukac

*filmik*

2.20. BOT - rozpowszechnianie informacji o botingu

Zabronione jest reklamowanie, omawianie, rozpowszechnianie oraz pytania o niedozwolone skrypty wspomagające grę (boty). Konta użytkowników łamiących ten punkt Regulaminu będą sprawdzane pod kątem korzystania z bota.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 listopada 2015
  9. LaserFire3

LaserFire3 User

Seprom taki jest
    Masz na myśli BigPoint?

Reset pp ma swoją cenę, nie tylko w uri, ale i w czasie.

10. Alfa.Star

Alfa.Star User

no moze niewiele wiecej by nie zaszkodzilo ale teraz nie jest tak tragicznie :) kazdy musial tyle samo czasu i sepki poswiecic na wszystko :)

11. chłopie ogarnij masz np tak jak ja 44 pp i stwierdzasz że nie chcesz mieć ich tak przydzielonych to żeby przydzielić je po zresetowaniu trzeba czekać z jakiś miesiąc bo seprom się tak wolno produkuje a zwiększona produkcja o te np 50 czy 100 jednostek na godzinę myślę że i tak będzie to dalej długo trwało... A bugowanie bugowaniem w grze powstają bugi luki którzy gracze je znajdują bądź ogarniają w jakiś magiczny sposób to jak na moje oni powinni ogarniać ta gre pod względem technicznym i myślę że gra by wyglądała dużo lepiej ;)

12. Alfa.Star

Alfa.Star User

sluchaj to ja proponuje temat ktory bedzie o ponownym przydzielaniu pp i np szybszym/tanszym sposobem a nie ogolnej produkcji. czemu teraz inni maja miec latwiej niz ja jak zaczynalem przydzielac pp? z reszta nie mysl ze mam cos do tego mam to gdzies ile wam bedzie produkowac i co z tego bedziecie robic ale naprawde to nazekanie na wszystko mnie smieszy. wy nie wiecie jak ciezko bylo kiedys (tzn moze niektorzy wiedza) i jak dla mnie calkiem sprawiedliwe jest ze teraz sie tyle czeka skoro sie kiedys tyle czekalo :)

13. LaserFire3

LaserFire3 User

Może coś jak te roboty do produkcji w kolektorach. Za jakąś sumę uri zwiększenie produkcji na ileś tam czasu, np. 2500 uri za godzinę +50% produkcji surowca (tylko seprom, promerium, duranium, prometid.

Co sądzicie?

Ostatnie edytowanie: 26 listopada 2015
  14. Wiesz... kiedyś ludzie musieli kupować lf-2 za urke, nie za kredyty.
    Kiedyś ludzie dawali ostre ilości urki na dodatkowe hangary. Teraz to kosztuje prawie co nic.
    Kiedyś ludzie by nawet nie pomyśleli, że będzie coś takiego jak formacje dronów. Albo statki typu : Aegis Spearhead czy Citadel.
    Tak samo kiedyś ludzie dawali 100kk na Irka by mieć pewność że wygra ale i tak czasem hajs znikł. Teraz dasz 50kk i masz irka. A jak przegrasz dostajesz zwrot hajsu.
    Więc ja proponuje zostawić przeszłość, i dążyć do przyszłości.

15. gram w ta gre juz prawie 7 lat xD wiem jak bylo kiedys tez to przerabialem wiec nie smutaj tu teraz jak bylo kiedys tylko trzeba ogarnac to co jest treaz bo skylab sie nie zmienil od kad pamietam

16. Alfa.Star

Alfa.Star User

ja tam nie smutam :) niech robia co chce dla mnie lepiej wiecej sepki na laserach bym mial bo juz tylko na to ja przeznaczam :)

17. Proszę Was wyżej o zmianę tematu. Temat nie dotyczy to co było ''kiedyś'' w darkorbit, a zwiększenia ilości sepromu w skylabie. Na tym proszę zakończyć off-top.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

18. no ale chyba tez piszemy o tym nie ?

19. Może ktoś z wyższej ekipy rozpatrzy ten pomysł. ?

Halo halo. Akceptujcie pomysł albo nie. Ile można czekać na wasz odzew.
    Pozdrawiam.

2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting
    Niedozwolone jest zaśmiecanie forum postami, które nic nie wnoszą do wątku oraz wielokrotne powielanie tych samych treści na forum w różnych wątkach.

Double posting - pisanie postu pod postem. Wyjątek: Moderatorzy mają prawo pisać post pod postem. Użytkownikowi wolno odstąpić od tego punktu Regulaminu tylko za przyzwoleniem Moderatora.

Zachęcam do zapoznania się z <Regulaminem forum>.

W tej chwili otrzymujesz ostrzeżenie.
    Ps. Ekipa forum nie może dokładnie Ci powiedzieć, że Twoja propozycja wejdzie do gry, gdyż nie jesteśmy od tego, aby oceniać Wasze propozycje.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 grudnia 2015
  20. kris0211.

kris0211. User

Powiem tak - nie ma co liczyć, że pomysł zostanie ot tak wprowadzony w kilka dni. Najpierw musi zostać wysłany wyżej (bo oni sami rzadko przeglądają forum), a później jak im się spodoba, to będą pisać daną modyfikację gry. Dopiero jak skończą kod, to dają ogłoszenie. Czyli może to się ciągnąć w nieskończoność ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.