Większa ilość Sepromu w skylab.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika →†ŽנคЯคи¥♥♥ŽΞиΞқ†←, 23 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Tak, czy Nie. ?

1. Tak.

19 głos(ów)
    67,9%
  2. Nie.

9 głos(ów)
    32,1%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Z tego co wiem, Ty grasz dłużej niż ja. Dlaczego Ty nadal nie jesteś mocnym graczem?

Jak można odrzucać pomysł za to, że coś na przyszłość ułatwi, przecież każdy gracz może kiedyś zdobyć wszystko. Ale lepiej wyrównać wszystko do dołu żebyście się wszyscy za wiele nie narobili.

Oczywiście jestem na TAK, już kawał czasu na to czekamy.

2. LaserFire3

LaserFire3 User

A temat przeczytałaś? Takie zwyczajne zwiększenie nie, ale możliwość jakiejś zapłaty za zwiększenie produkcji brzmi sensownie. Nawet nie za urkę (i taką ilość) tylko np. za 5 energii z kociołka.

To nie jest moje pierwsze konto. Miałem FE, kiedy FE to był maksymalny rozwój konta. Minęło sporo czasu, zacząłem od nowa, prawie stara fullka na Vegę. Wróciłem rok temu (dokładnie rok temu, równo na 1 drzwi) po dwóch miesiącach przestałem grać regularnie (tylko się logowałem), ale w grudniu rok temu miałem już full LF3 na Goliatha i 10 dronów. W połowie października, znowu wróciłem, nie gram tak dużo, bo mam inne zajęcia i tytuły, ale mam już ponad starą FE. To tyle z mojej wielkiej historii.

(Tak poza tym to zacząłem grać na samym początku gry, była to moja pierwsza gra (do tej pory grałem w flashówki, proste jednorazowe gry) i miałem niewiele lat (rocznik 99) a mimo to się dorobiłem i miałem dobre kontakty graczami)

Ostatnie edytowanie: 3 grudnia 2015
  3. Może robot zwiększający ilość produkcji. :D np kupisz robota za 10k+ urki i masz 100% większą produkcje na zawsze.
    Ale byłaby też opcja kupienia robota który zwiększa o 200% (Płatność żeby BP nie zbankrutowało :D)

4. Padł argument, stąd zwyczajnym "nie" tego nie nazwałam. Bardzo dużo udzielasz się na forum, kiedyś chyba nawet robiłeś to pod innym nickiem (albo to ktoś bardzo podobny). Większość tematów ułatwiających grę lepszym krytykujesz, bo słabsi będą do tyłu... Gra idzie do przodu i nie cofniemy się w inne czasy, choć każdy z nas jakąś tam część starego DO dobrze wspomina - grube lasery w moim przypadku. :rolleyes: Jeśli ktoś planuje osiągnąć coś w tej grze, to prędzej czy później takie zmiany sprzyjające dzisiejszym koksom, spodobają mu się.
    Żeby ubić typowego słabego gracza nie potrzeba sepromu, więc tak naprawdę nie widzę powodów, przez które słabsi mieliby trudniej. Słabszym zaś seprom w laserach wcale nic nie da. Na ten moment nadal są bugi, przez które wszyscy jesteśmy w tyle, poza ludźmi, którzy mają go nabugowanego w milionach. Jeśli byłaby jakaś szansa dla tych, którzy większość gry strzelają na złocie (ja :D), to nie tyle byłoby to ułatwienie dla mocnych, co duży plus dla uczciwych. Dobrym argumentem jest to, że seprom powinien być unikalnym surowcem, a nie używany do bicia alienów, jednak skoro BP nie potrafi poradzić sobie z bugiem, to niech i nam da możliwość oszczędzania ammo.
    Ale przekonywać Cię nie będę, choć czasami taka siła wyższa zmusza to próby wyjaśnienia czegoś. :cool::D

5. LaserFire3

LaserFire3 User

Fakt, było inne konto,tylko miało tak słabe wyposażenie, że nie chciało mi się go rozwijać (konto z 2007-08 więc bez bonusów na start, chociaż pochwalę się, bo wbiłem 12 lvl pchełką bez dronów).
    Może faktycznie trochę zbyt negatywnie podchodzę do tego, ale akurat miałem ciężki okres w życiu. To musiało wpłynąć na moje nastawienie.

Wszyscy wiemy, że BP za darmo takich umilaczy gry nie da, więc jakaś zapłata się należy ;)

(teraz sobie przypomniałem, pierwszy post to znane nam: flaxy i tak mają już łatwo to miałyby zbyt dobrze, tylko w stronę tych najlepszych)

edit: do tej pory nie obchodził mnie seprom, ale sprawdziłem produkcję, 4 poziom, produkcja 11 (na godzinę?). To trochę mało, chętnie zapłaciłbym trochę uri, żeby to przyspieszyć :p

6. MOD_JD

MOD_JD User

Brak aktywności, kłódka

Pozdrawiam
    MOD_JD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.