Większe możliwości Skylabu

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika mirraj26, 21 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. mirraj26

mirraj26 User

Witam chodzi mi oto aby w skalabie można było produkować nie tylko surowce ale także i amunicje oraz rakiety. Z amunicji to np: LCB-10, MCB-25, SAB-50 a z rakiet np: PLT-2026 PLT-2021, HSTRM-01. Co wy na to?

2. A nie za dużo wymagasz? Skylab ma produkować surowce, a za nie otrzymujesz kredyty. Dzięki kredytom wykupisz część z tych rzeczy oraz wylicytujesz na aukcji. Ja problemu żadnego nie widzę w obecnym skylabie.
    Brakuje mi jeszcze ankiety, aby każdy mógł zdanie swoje umieścić ''bez zbędnych komentarzy''.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. Heiken

Heiken User

na co wgl dajesz taki pomysł?? wiadomo że nie wypali to po 1 a po 2 masz boxy do zbierania i gg aby zbierać amunicje a jak niechce ci sięzbieraćboxów na amunicje to lec na palladium zbierając palladium dostajesz za wymiane galaxy a jak klikasz galaxy to masz amunicje sama logika gdyby miało byćtak jak ty chcesz to ta gra niemiała by sensu

4. Poza tym, ammo można wygenerować z energii do wrot, albo ze paczuszek. Pomysł z nowością w skalab trafiony ale nie z ammo, skylab stoi bez zmian od kąd pamietam.