Wiele pytań na temat całego konta.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ReplaceWith, 20 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Okej, piszę ten temat, bo nie dostaje żadnej odpowiedzi w tematach znajdujących się na samej górze tego działu, czyli - w co dalej inwestować. Chce się dowiedzieć, co mam robić dalej, w co inwestować. Więc przedstawię najpierw tutaj może co posiadam.
    Konfiguracja 1 (Allieny)
    Drony:

Stan finansowy:
    Przydzielone PP:
    Skylab:
    17 lv.

Dobra. Pytanie teraz. Co ja mam zrobić? W co teraz zainwestować? I czy wszystko z konfiguracjami mam dobrze zrobione?
    Liczę na pomoc.

Ostatnie edytowanie: 20 sierpnia 2020
  2. warrriat

warrriat User

3. kolego na samym poczatku usuń swoje id bo zaraz bedziesz miał po koncie

4. dzisiaj id to nie problem :)
    a co ma poważka do rozwoju konta?

5. Po prostu wstawiłem, coś w tym złego?

6. Na moje oko,to masz dosyć "chaotycznie" budowane konto z tendencją do max dmg.(też wybrałem dmg ,osłony ? po co to komu :) ).Skup się konkretnie na tym ,co uznasz za najbardziej istotne...
    edit profil pilota PP rób ,rób to ważne.Zety,zety klep do upadłego i w wolnym czasie na podwójnych nagrodach.Kody i wszystkie możliwe dodatki bierz jak swoje :)

Ostatnie edytowanie: 21 sierpnia 2020
  7. Polecasz coś do zmiany w tym "chaotycznym koncie"?

8. Zosiaczek

Zosiaczek User

Twoje konto jest:
    cytat znanego gracza 유M☆A☆R☆C☆I☆N☆E☆Q웃. Bierz z niego przykład.

9. Zadam pytanie. Kulturalnie napisałem post, w którym chce dostać odpowiedź, na temat tego, co mam dalej zmienić na swoim koncie. Po jakiego komentujesz, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia? Coś w tym złego, że napisałem post tutaj - na forum? Bo nie rozumiem. Zamiast napisać jakąś odpowiedź, wolisz napisać typową bzdurę, która nic nie wnosi do tematu.

10. ReplaceWith kontynuuj rozwój skylabu , składaj zety i rób je na podwójnej nagrodzie z wrót i będziesz mieć ccd na rozwój profilu pilota , havoki do dronow i klucze na event ze zlotymi skrzyniami by dropic apisa i zeusa później klucze poświeć na promki , co do promkow to widac ze jeszcze zostaly ci misje na nie , osłony nie ulepszaj tylko czekaj az będziesz w stanie montować bo3 by nie marnować uri i rwa

11. Zosiaczek

Zosiaczek User

Ja uważam zupełnie inaczej. Co za mowa nienawiści.