WILKEN

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika __WILKEN__, 16 czerwca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. __WILKEN__

__WILKEN__ User

Na pewno będzie fajnie, zapraszam MOD Czarodziejke na pl2:p:D

2. Nie wiem nawet co z moim kontem tam i czy w ogóle jeszcze istnieje, pewnie nie. :(
    Teraz to tylko te nowe i nie mam chyba tyle cierpliwości, by zaczynać :confused:

3. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Ja mam konto na GE1 na którym nie grałem jakieś 4 lata i nadal jest. ;) Więc może twoje też się ostało :D

4. Nie pamiętam nawet loginu, a jak biorę na przypomnienie to przychodzi tylko moje aktualne :(

5. __WILKEN__

__WILKEN__ User

No to nie będe naciskał żebyś wróciła na pl2, od początku grać ciężko by było:(

6. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Może tamto na innego maila było? :oops:

7. Właśnie, chociaż 12 lvl w końcu już mam :D
    Niestety, pod tego maila no chyba, że ktoś sobie zmienił na swojego :oops:

8. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Aha, ale jak byś chciała pograć na PL2 to ja zawsze chętnie pomogę ;)

9. Może w niedalekiej przyszłości, jak troszku więcej czasu będę miała :)

10. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

To znaczy, że się zgadzasz? :D

11. __WILKEN__

__WILKEN__ User

To jak tak to ja też chętnie pomogę :):D

MOD_Drizzt, podobno robisz wrota Low, to chciałem sie spytać czy to opłacalne jest? bo zauważyłem że dużo graczy ostatnio robi te wrota...:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 czerwca 2014
  12. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Oczywiście, że jest opłacalne pod warunkiem, że się ma kamikadze i premkę, bo bić te alieny tak normalnie to już nie za bardzo. Można też bić same Falcony, a jak nie dajesz rady sam to w 2 osoby :)

13. __WILKEN__

__WILKEN__ User

premka niedawno się skończyła :( to chyba na razie nie będe robił tych wrót..

14. Niech będzie ale nie wiem kiedy dokładnie. Jak na razie czasu brak na jedno konto, a gdzie dopiero na dwa :eek:
    Chyba strącić mój stateczek, bo jak dobrze pamiętam to z innej firmy jesteś :p;)

15. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Bez premki to ewentualnie Falcony reszty nie ma sensu ;)
    Możesz grać na jednym mnie by to wcale nie przeszkadzało :D

16. __WILKEN__

__WILKEN__ User

Z mmo jestem:p ale w jakiejś misji mógłbym pomóc jak by pani magiczka poprosiła:D

17. Ale cwany, bo na pl2 ma główne konto :p

O masz, a mi się wydawało, że na eic byłeś :eek:. Coś musiało mi się pokałapućkać :oops:.
    Ale jak tak to dobrze :D

18. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Kiedyś główne miałem na GE1, ale jak widać można to zmienić ;)

19. Tylko skąd cierpliwości nabrać, by chociaż było tak wyposażone jak na pl1 :eek:

20. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Wyposażenie się nie liczy, liczą się ludzie, z którymi się gra ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.