WILKU

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 26 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

to widze dobrze masz :p ale trzeba sie zdrowo odzywiac a nie pizza :p

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Nie narzekam ;) A kto powiedział, że ja tam chodze na pizze :D

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

no w sumie w pizzeri to i jakies piwko mozna :p ale tam miedzy zajeciami to nie ladnie ;P chociaz ja tak robilem :oops::rolleyes:

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Jeszcze się do tego przyznajesz ? :eek:

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

:p no coz nie ma co sie wypierac przeszlosci :) szczegolnie ze zle nie bylo :D

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Ja na te tematy mam różne zdanie ;) Przy piwku nigdy nie jest nudo :D

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

w sumie sa rzeczy o ktorych nawet dziewczynie sie nie mowi :D n nie jest nie jest :p ale przesadzac tez nie mozna

8. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Trzeba mieć tą dziewczynę najpierw :D Więc nie przesadzaj na stare lata :p

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

jeszcze tylko wbije level i jej szukam :p spokojnie do tej starosci mi brakuje to dopiero 26 lat :d

10. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

22 aktualnie posiadam także do następnego jeszcze 9 MLD PD :D Toś Pan starszy ode mnie ;)

11. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie Pan nie Pan bo jakos strasznie starszy pewnie nie jestem :p no mi 3,5 mld do 23 brakuje :p w tym roku bedzie :oops:

12. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

To zależy jak to z interpretujesz :p Jakbym się spręzył też bym wbił do sylwestra :D Mam jeszcze sporo misji dobrze płatnych :D

13. Alfa.Star

Alfa.Star User

no ja w sumie tez trpche misji mam :p no tak planuje do swiat wbic sobie :p

14. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Ja tam bardziej na rangę patrzę niż lvl :D Wiem wiem kazdy ma inny styl gry ;) Ostatnio miałem fajną sytuację ;) Ubiłem 3 razy szer generała z eic (Ja na mmo) sam na sam. Potem wysłali wojne i ubiłem kolejnego gościa od Nich z TOP 100 i po 10 min przyszli na TSa o zakończenie i PON haha :D

15. Alfa.Star

Alfa.Star User

no ranga faja sprawa ale strasznie skacze :D ja gonilem od dluzszego czasu szefa majora ostatnio wbilem mialem 300k przewagi a juz tylko 70k pozostalo :p tak to jest jak sie nie ma czasu na gre gdy podwojne nagrody wpadaja :p a do szeregowego pulka prakuje "tylko" 1,4 mln :eek: a kolega jaka range ma?:cool:

16. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

A kolega ma Majora (1,8 mln pkt) ;) Potrzebuje 2,383 mln na szefa w tym momencie ;) Ledwo utrzymuje 230k przewagi nad szeregowym :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 maja 2016
  17. No a ja mam Szeregowy Podporucznik i sie z tym ciesze ale fajnie by bylo jak by byla wysza wiadomo :) Pozdrawiam narkomanka

18. Alfa.Star

Alfa.Star User

to kolega nizszy ranga ode mnie :p dobrze sluchac sie przelozonego :D dasz rade szef major to dopiero poczatek schodzy sie zaczynaja wlasnie od pulkow :p
    Witam :p a kolezanka ktory serwer reprezentuje :p

19. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

A no niższa ale ubijam bez problemów pułkowników, szefów pułkowników czy szeregowych generałów i generałów (Na moim ostatnim filmie ładnie to widać :D ) ;) A wiem jak to jest ;) Ostatnio się dowiedziałem, ze u mnie na globalu na mmo na szeregowego pułkownika 4 mln pkt:eek:

To jeszcze dużo musisz grać, aby mieć taką rangę jak My ;) Ale wiara w siebie czyni cuda podobno :D Tak na marginesie prosze, abyś nie używała koloru czerwonego oraz ich odcieni, ponieważ łamiesz regulamin forum ;)

20. Alfa.Star

Alfa.Star User

Na globalu mnie jeszcze nie bylo tam podobno poziom jest niezly

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.