WILKU

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 26 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

Nie udzielałem się u Siebie jakiś czas a tu trzeba się pochwali: Osiągnięto 23 level :D jest moc

2. MOD_Tiger

MOD_Tiger User

W takim przypadku wypada pogratulować ;)

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

:) a kolega jak sobie poczyna? :p

4. MOD_Tiger

MOD_Tiger User

Dopiero 22 lenię się troszke :rolleyes:

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

Kiedys sie wbije :p a jak pieknie wyglada :p Elita elit :p

6. MOD_Tiger

MOD_Tiger User

Kiedyś na pewno :rolleyes: Jakoś w dalekiej przyszłości ponieważ to dopiero początek poziomu :oops:

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

szkoda tylko ze zadnych misji juz nie ma :p

8. MOD_Tiger

MOD_Tiger User

To teraz zostają już tylko wrota i statki ;)

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

alienki tez trzeba pobic zeby na te wrotka bylo bo za statki urki nie daja :p no i mozna by o randze pomyslec ale to ciezka sprawa jak sie ma malo czasu na gre

10. szak

szak User

Wilku zaraz mnie przegonisz w rankingu ja na 84 :p

11. Alfa.Star

Alfa.Star User

ostatnio malo pkt wbijam takze nie wiem czy do konca roku cie przegonie :p chocisz planowalem te top 80 wbic w tym roku

12. Brawo flaksiku, możesz teraz spróbować bić Lordakie wreszcie. :p

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2017
  13. Alfa.Star

Alfa.Star User

Tak tak :) za jakiś czas może i Tobie się uda samemu jedna ubić :p A narazie kręć te siby :p

14. Plankton omijam z daleka, bo zostawiam drobnicę dla takich jak Ty. :D

Ja UberKrychy biorę na klatę. - Mówi Ci to coś ? :cool:

15. Alfa.Star

Alfa.Star User

tak tak ty stabilki na x-1 używasz a będziesz tu bohatera zgrywał :p

kręcisz udk jak siedzi na kims innym chyba z reszta Ty w ogóle możesz na te mapy wlecieć? :D

16. Jak się leję z wrogą firmą, to co w tym dziwnego ? :rolleyes: Co innego Ty. Ty zaraz po zalogowaniu stabilną odpalasz tak już na zaś. :D

Potrafię ubić UDK i zaraz potem uwalić napakowaną Cytkę. :cool: Ciebie nawet pinezki cisną. :D Mam odpowiedni level, to wlatuję. Ty za to bugujesz CPU skokowe żeby się tam dostać. :D:D

17. Alfa.Star

Alfa.Star User

Mi ta stabilka pomaga :p Ty tylko wydłużasz sobie męki bo i tak ded :p

Ciesz się że dzielą nas serwery bo pewnie mój pet na ochronnym by cie ukręcił :D

18. Wilku, przyjacielu drogi !
    Długo się zbierałam na odwiedziny w Twoim temacie i tak oto nadszedł ten dzień.
    Oczywiście nie przychodzę tak bez niczego, mam prezent. :D:p

Piękną zrobiłam?

xSlavko i *MISZELKA* lubią to.
  19. Alfa.Star

Alfa.Star User

wbilas mi na konto i zrobiłaś screena moich pasków :/ a ja to w takim sekrecie trzymalem

*MISZELKA* lubi to.
  20. Postanowiłam zrobić takie też u siebie! :p

Biję kubiki na ćmie, zanim pęknie to zmieniam na ćmę żeby odebrać nagrodę. Jak mi ktoś wyskoczy to szybko druga konfa, ćma i potem jeszcze na spokojnie wracam dobić kubika i odebrać nagrodę na ćmie. :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.