WILKU

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 26 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Jestem więcej niż ładna,zdrowa i gibka zatem wstydu nie ma i nie będzie :D Możesz spać spokojnie Co do brykania to ja nie tygrysek ja rasowa kotka :D
    Tak, dostałam prawo jazdy i wcale nie za kaczki zatem parkować umiem :D Lalki to nie dla mnie. Zakopywałam biedronki hurtowo w pudełkach od zapałek :D Ale ceremonia pogrzebowa odprawiana była wzorowo :D

2. Bo cały w lateksie chodzisz. :D

Zaciął się ? :rolleyes:

A jest ktoś jeszcze oprócz Ciebie, kto mógłby to potwierdzić ? :D

Zrobiłaś sobie w Wordzie, to masz. :D A parking dla tirów, i to w dodatku pusty, się nie liczy. :D Stonki to rozumiem, ale biedronki ? :eek: - Pójdziesz do piekła. :cool:

3. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Bardzo wiele osób :D Nr kontaktowe Ci podać ? :D
    Ja nie pójdę do piekła, ja urządzam innym piekło na ziemi :D

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

Same przyjemnosci i pieszczoty :p

Przy tobie to penwie nie jeden facet sie "twardy" robi :D

5. Nabrałbym się pisząc że tak, ale uniknę tego, bo wiem że należeć one wszystkie będą do Ciebie. :p

Ciekawe. A jak to robisz ? - Stosujesz tortury, szykany, kradniesz im PIN-y do kart ? :D

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Bo umiem obchodzić się z prądem a nie :D

Wcale, że nie :eek:

7. Nadejdzie kiedyś dzień, w którym prąd zrobi Ci psikusa i przestanie być taki dobry dla Ciebie. :D:p

No to coś taki "odmowny" ? :D

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2017
  8. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Wilku Ty nawet nie wiesz jak zaczynam Cię lubić :D
    Wiesz,zapraszam na TS (ponownie) mieliśmy 2 zloty klanowe, klanowicze wiedzą jak wyglądam i jaka jestem.
    Oni najlepiej mnie oczernią w Twoich oczach :D Chyba,że będą liczyli,że może mnie sprzedadzą to będą same komplementy :D
    Na co mi cudze PINy. Mam swój. Ja z tych niezależnych i samowystarczalnych bo na chłopów to nie ma co liczyć:D

No poza Wilkiem - On mi obiecał ogródek :D

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Mam nadzieję, że szybko to nie nastąpi :p

Bo lubię :D

10. Trochę wazelinki z czyjejś strony i od razu humor się poprawia, co ? :p Widzisz, mówiłem że się łasi. :D

A był na tym zlocie alkohol ? - I wszystko jasne. :D

Bo to jest tak: Im starsza kobieta, tym mniejszy limit na karcie kredytowej mężczyzny. :D

Ogródek obiecał, ale pewnie do skopania. :D

Eee tam, jak Cię kopnie to mu oddasz. :D:rolleyes:

Sprawdźmy zatem czy zawsze. - Matroz, chcesz stówę ? :D

11. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Dziwny jesteś :D Uważasz,że jak ktoś jest miły to zaraz musi czegoś oczekiwać. I że wazelina i lizus :D
    Ja tam po prostu Rafałowi daję się poznać z tej najlepszej strony :D (Jeszcze ! ) :D
    Tak się zastanawiam czy Ty po prostu taki wredny dla kobiet jesteś bo Cię żona tak ostro pod pantoflem trzyma czy dlatego,że wiecznie Cię odrzucają :D

Ogródek mi zrobi bo jeszcze nie mam :D

12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Ja wcale nie jestem mściwy żeby oddawać :D

I tak nie dasz... :p

13. Ja kulturysta, więc nażarłem się już tyle chlebów z różnych pieców, że wiem iż na tym świecie tak przeważnie jest. ;)

Pudło, nic z tych dwóch rzeczy. Ja taki po prostu jestem. Bez powodu. :D
    Lubię Was i daję się Wam też lubić, ale jak mam okazję to dogryzam. :p

Tak, założy Ci konto na Farmeramie. :D:D

To bana przynajmniej daj. :D Niech poczuje kto tu rządzi. :D

Trzeba Ci zresetować pamięć, bo wszystkie rzeczy których możesz się po mnie spodziewać już chyba znasz... :cool::confused:

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2017
  14. BA_Matroz

BA_Matroz User

Bana na rachunek za prąd ? :D nie dzięki :p

Coś w tym może być :eek:

15. Można się z nimi nawet trzy miesiące pobawić i się nie wkurzą. Sprawdzone. :D

Jak myślisz - prądem najskuteczniej będzie, co nie ? :D

16. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Oho! Pozjadałeś jakieś czerstwe bułki albo inne zakalce i myślisz,że wiesz co siedzi w każdej Muszelce :D Myślisz się :D
    Ja też Cię lubię i te Twoje złośliwostki także.

Rafał ! Powiedz mu coś,no ! :D Najlepiej to mu napisz,że będę miała piękny ogródek :D I kwiatki będą i pomidory :D
    W końcu obiecałeś :D

17. Nie wierzę kobietom. One są zmienne i przez to złe. :D Ulepione wszystkie z jednej mąki, więc nieważne czy rogale czy kajzerki, stare czy świeże. :D

To niedobrze. Będę musiał sięgnąć teraz do mrocznych obszarów swej duszy, zewrzeć się w sobie i udawać że tego nie przeczytałem, by móc kontynuować moją wredną postawę. :D:p
    (Ale tak to już jest, pokonają cię twoją własną bronią, niektóre jędze. :D:cool:)

Przewalił działkę w karty. Nie będzie ogródka. :D:D
    Musisz zdać się na swoją kartę płatniczą i zacząć odwiedzać Tesco, które jest Ci nie po drodze. :D

*MISZELKA* lubi to.
  18. BA_Matroz

BA_Matroz User

Tylko potem naliczą odsetki (niesprawdzone) :D:D

Mówiłem, że coś w tym może być a nie, że się zgadzam :p

19. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ale ja nigdy nie ukrywalam,że jestem wredną,złośliwą i do szpiku kości złą kobietą Do tego paskudnie pamiętliwą i w zasadzie to sama ze sobą bym nie rozmawiała,więc nie wiem dlaczego Ty ze mną piszesz ? :D Ale do miękkiej buły to Ty mnie nie sprowadzaj,dobra? :D
    Ja nie sądzilam,że pokonałam :D Myślałam,że chodzi o to by gonić króliczka a nie go zlapać. Weź się w garść i nie psuj zabawy :D
    Jakie combo złośliwości na raz. Widzę walisz z najlepszej amunicji do mnie, a ja taka bezbronna :D Może jak Rafał przyjdzie to mnie osłoni własną klatą, w końcu wymiana koszulek miała być :D

20. Alfa.Star

Alfa.Star User

Ciesze sie bo ostatnio na serwerze coraz wiecej wrogow :D

Ogrodek bedzie ale bedizesz musiala pielic i w ogole a twoje rece pewnie praca nieskalane :D
    Ja jade bez wazeliny :cool: wole tarcie :p

*MISZELKA* lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.