WILKU

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 26 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

zeby nie wyszlo tak ze znow stracisz zanim zobacze :p
    termin to jedno ale trafic na ta sama mape :D kiedys sie cos pomsli

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Im mniej osób tam lata tym są większe szanse, że wszyscy będziemy na tej samej mapie :p

3. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Masz flaxie i podziwiaj :D Mam teraz taką przewagę,że nie stracę. A Transporter mnie nie goni :D

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

no kiedys jak juz neta odzyskam mozna bedzie poprobowac
    no brawo gwiazdeczka jest widze, a nawet sie spartanow flax dorobil :D

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Jestem Za :D

6. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Teraz pora na Ciebie flaxie bo wstyd,że odstajesz :D I wracaj do gry bo chcę Ci zafundować lot na baze od Pani Pułkownik :D

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

zgadamy sie mozesz tez jakichs innych modkow na sparingi namowic :p chetnie wami dziennik wypelnie :D
    no niestety nie mam tyle czasu na gre co ty i jeszcze w dodatku ten modem sie spalil :p lot na baze a to dobre jak rozumiem pani pulkownik zaznaczy a reszta klanu bedzie bic :D

8. Co to za brzydkie drony? Mi się nie podobają no ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje ;)

9. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ja też ostatnio nie mam czasu ale dla Ciebie znajdę :D
    Znowu mam Ci przypomnieć nasze solówki? Z klanem pękam bo mnie nie są w stanie obronić :D Nie ma co na Nich liczyć :D
    Ja Ci dam brzydkie :D Wszystko co moje jest piękne :D

10. Ale nie tylko Ty je masz ;) Mi się nie podobają :D

11. Alfa.Star

Alfa.Star User

Teraz na solo dostaniesz :p a obroncow w klnie faktycznie masz cieniutkich :p

12. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ale u mnie się pięknie prezentują :D Bo Ty tego nie rozumiesz. Wytłumaczę Ci. W sklepie masz buty. Takie sobie. Ale gdy Ty je kupisz stają się wyjątkowe bo Tobie się spodobały :D Tak samo jest z moimi dronami. Są wyjątkowe bo są moje :D
    Wilczek,który raz ja już te obietnice słyszę ? :D Musisz się postarać bardziej :D No i seprom odkładaj,żebyś mi nie wyskoczył,że nie masz :D
    No ja wiem, muszę radzić sobie sama :D Albo Ciebie zatrudnię. Będziesz moim rycerzem albo białym wilkiem :D

13. Przepraszam bardzo ale czemu uważasz że tego nie rozumiem :D Nie neguję że są Twoje co jest równoznaczne iż są piękne bo Ci się podobają :)
    Ale mi nie przypadają do gustu nie ważne czy Twoje czy jakiegoś Wiesia, Marty czy innego gracza :D

14. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No to Ci przecież tłumaczę,że nie rozumiesz, bo jeśli mi się coś podoba to ja mam zawsze rację. Powinieneś ją uznać i tym samym zgodzić się (dla świętego spokoju przynajmniej) z moją opinią :D

15. Moja opinia jest mojsza a twoja jest twojsza i jako że żyjemy w wolnym kraju(chociaż tu zasady forum nie pozwalają mi polemizować)
    i Ty i Ja powinniśmy zaakceptować swoje opinie wzajemnie :D Ale ja przyjmuję twoją a Ty raczej mojej już niekoniecznie ;)

*MISZELKA* lubi to.
  16. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Nie no ja jestem tolerancyjna więc toleruję Twoją opinię :D

17. Alfa.Star

Alfa.Star User

Nie mam czasu i mozliwosci sepromu slac ale na ciebie juz sie odlozylo troche ::p bronic to ja Cie na pewno nie bede wrecz przeciwnie chowaj sie jak mnie zobaczysz :p kolelejny weekend bez wrot tego pulka to ja nie wbije chyba w tym roku :p

18. To cieszy mnie to że znaleźliśmy złoty środek ;)

19. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No Bejbe ja nie wiem gdzie Ty się ukrywasz :D Tęskno za Tobą :D
    A ja Pułka nadal utrzymuję :D Chciałam Ci się pokazać. A ja przed Tobą nigdy nie będę się ukrywać bo się nie boję :D

20. Muszę w końcu wejść i zobaczyć :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.