WILKU

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 26 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

no tak potrenuj zeby nei bylo w razie cos ze po przerwie wracasz :D no i ja jak padne to bedzie lepiej wygladac bo by wstyd byl :D
    BA nie ma nic do roboty to niech laczy z reszta kazdy mod moze to zrobic poza tym to moj temat i tu wolno tak pisac :D Ja sie z nikim ne przyjaznie nawet z toba :p

2. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ja wiem o tym doskonale. Ty mnie nienawidzisz :D Odpisujesz z grzeczności :D :* Rób tą bete a nie forum Ci w głowie :D

3. Oj tam wstyd :D. Jak był event walka o wpływy to raz padłem, a raczej obaj padliśmy podczas przejmowania bojki, może pamiętasz ;)

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

beta juz dawno skonczona ja sie nie obijam jak ty :p dokladnie pisalem ci ze grzeczny chlopczyk ze mnei :p
    Pamietam od tamtej pory chce solo :p Poza tym nie wiem czy nie mailes grupy tam byl jeszce oczy i ktos z pa :)

5. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ja później zaczęłam niż Ty.. a poza tym ja mam 2 bety i alfe :D Nie mogę za Tobą latać bo powiesz że Cię stalkuję :D

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

:) moze bym nie zauwazyl tylko kolege bys musiala poprosic zeby cie w walinka zamienil

7. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ale ja lubię gdy Ty mnie widzisz :D

8. Była grupka. Nie będę tego ukrywał. Jak to wspomniałeś, był Oczy i Escape o ile dobrze pamiętam :D.

A to dlatego chcesz solo, bo wtedy mnie Twoje rakiety dobiły ^^.

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

To jutro w hadesie sie naogladam moze :p

10. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No nie wiem czy będę robiła :D Mało brakuje do szefa, muszę przestać robić hadesy bo nie chce wbić tego szefa :) Pułkownik ładniejszy :)
    Ale na TS się usłyszymy :)

11. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie pamietam juz co dokladnie tam ktorego dobilo ale podejzewalem drobne bonusy z grupy. poza tym solo chce 4fun troche zeby nie bylo :) no i trafic na twoj kanal to tez wyroznienie :D gwiazdki sa tez bym chcial :d
    to mowilem ci odbieraj na X ;)

12. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Wszystko byle z Tobą polatać :D

13. Nie ma sprawy mistrzuniu. 4fun będzie tak jak z Escapem. Do tej pory pamiętam jak się śmialiśmy, bo na równi byliśmy jak byliśmy na Championach :D. A nie było Ciebie jeszcze u mnie na jakimś filmiku? W sumie nie pamiętam, bo tyle tego natworzyłem, a teraz pracuję nad nowym materiałem do trzeciej gry na moim kanale.

Wyróżnienie może i będzie. Tylko szkoda, że nie mam tyle wyświetleń co z tej drugiej gry co gram (nie wiem czy można podawać nazwy innych gier). Weź mi nie przypominaj o tych gwiazdkach, bo na prawdę nie dobrze mi się już robi :D.

14. Alfa.Star

Alfa.Star User

spoko spoko sie zobaczy jeszcze jak to bedzie :)
    bylem na filmiku ale z toba w grupie :p a teraz by bylo po przeciwnych stronach :) wiesz tyle odcinkow ciezko bedzie bedzie zapomniec niezla sage z tego zrobiles pobiles gwiezde wojny :d

15. A no tak, wtedy jak było nas trzech to była kosa ^^. Przynajmniej ani razu ja nie padłem :D. No właśnie będzie już tych gwiazdek, bo nawet Ci co mnie oglądają to mają dość ten klan haha.

16. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie chce powiedziec ze to sie zaczynalo robic nudne bo pvp mozna zawsze poogladac ale powoli zaczynalo sie przejadac :d

17. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Już my oboje wiemy jak to się skończy :D

18. Spojler!! Nowe odcinki już wkrótce xDDDD.

19. Alfa.Star

Alfa.Star User

Chociaz powiedz ze sie czegos nauczyli i czasem padles :D
    oy nie za wczesnie :p

20. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No wiesz że na Ciebie liczę w tym temacie :) Gdzie zniknąleś ? Internety znowu ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.