WILKU

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 26 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

wez prosze cie swoich wyznawcow masz w klanie ja do tej sekty nie naleze i nalezec nie bede :)

2. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Klan to nie sekta :)

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

sekta sekta :p wyznawcow Miszelki :d

4. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Nie przesadzaj :D Po prostu lubimy razem rozmawiać :D

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

no spoko spoko :D cofam :d

6. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Jaki posłuszny :D

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie posluszty tylko kompromisowy :p

8. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Po Kościele to grzeczny :D

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

:D ja zwsze grzeczny

10. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Jak śpisz :D W te bajki nie uwierzę :D

11. Alfa.Star

Alfa.Star User

wez ty niegrzevzna dziewczynka jestes w nic mi nie wierzysz

12. Ale proszę mnie tu do gwiazdek nie porównywać ^^. Ja nie pushingowiec :D

Wilczuś, ile masz pkt rangi?

13. Alfa.Star

Alfa.Star User

spoko to nie maial byc aluzja :D 13kk z malym groszem ktory dzis nabije :) tak blisko a tak daleko :) ale w konc dzis przekrocze 1kkk powagi

14. Czyli dzieli nas 1kk pkt, szczerze mówiąc myślałem, że masz więcej, i że to TY pierwszy pułka wbijesz no ale dobra :D.

1kkk poważki? Ty rankingowcu! ^^

15. Alfa.Star

Alfa.Star User

no ja tak duzo nie mialme niby te hadesy jakis czas sie robi ale 6-8h a jak ktos nocki robi to i niechcacy pulkownika wbije :D

16. A wypraszam sobie xD. Czy był taki dzień, że grałem w nocy? :D W nocy to ja śpię i wolisz nie wiedzieć (lub może bys wolał ^^) co mi się śni :D. A po drugie, ja hadesów od ponad pół roku nie robię. No dobra, może jakieś kilka miesięcy temu zdarzało się, że musiałem tego 1 zrobić do misji, ale to tyle :)

17. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Bo jak zaufam to mi serce złamiesz...Wiesz ufasz ludziom a Oni potem odchodzą :D Wolę nie wierzyć i sobie z Tobą pisać :D

18. Alfa.Star

Alfa.Star User

No ale powazki miales wiecej caly czas ode mnie i tak czulem ze mozesz byc najwyzszym szeregowym. Akto ci zabral orientujesz sie? :D
    no niech tak bedzie nikt nic nikomu nie polamie :d

19. W sumie nie wiem, ale to może być ktoś z 775. Jak jutro będę miał znowu pułka to będę wiedział z kim rywalizuję.

20. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No oby ..bo ja Cię w szpitalu nie będę odwiedzała :D Moja wredna natura mi nie pozwoli :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.