WILKU

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 26 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tak samo jak ja :D 2 kwalifikacje chyba :p teoria również jutro praktyka to wtoreczek :D

2. aNieLiCa

aNieLiCa User

Sęk w tym że ja nawet brzydkiego nie miałam na myśli :p

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

No dobrze dobrze :p Bana nie będzie :mad::D
    To widzę kolejnemu trzeba powodzenia życzyć ;)

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

No niby tak :p Nie podziękuję, żeby nie zapeszać :D:D

5. Ciekawa kwestia. Zakładam że zależałoby to od Twojego szczęścia. Od tego który CM by to zauważył.

Jeden dałby tylko ostrzeżenie albo nawet i nie, a drugi od razu bana. Te rozbieżności były i będą zawsze, tak samo na forum, ale najistotniejsze jest to, jakie podejście ma osoba stojąca najwyżej. Niby przysługuje nam prawo do odwołania się, ale co z tego, jeśli w supporcie ticket natrafi na ten sam rodzaj człowieka, który od razu dał bana...

Nigdy nie pisałem w sprawie bana na czat do supportu, także nie wiem jak to tam z tym jest.

Tutaj deklaruje się pełny obiektywizm oraz dobro użytkownika w pierwszej kolejności.

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

Się pochwal jak Ci poszło :p

No masz rację wszystko zależy od osoby która akurat nadzoruję dialogi. Przekręcanie słowa, które ma negatywne znaczenie też grozi banem wiem bo dostałem :D Oczywiście żeby nie było ja nie chcę bana dla koleżanki :D Tylko tak bardziej w kwestii własnej ciekawości zapytałem :)

Ja napisałem i nie odpowiadają :D A że pól bana już zleciało to te 3 dni jeszcze wytrzymam :p

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

To dopiero jak wyniki przyjdą :p Także okolice kwietnia :) Ale zaraz się zbieram żeby powalczyć z egzaminem :)

8. Alfa.Star

Alfa.Star User

Ale pustej kartki nie oddałeś? :D

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Jeszcze nie byłem :) Na 14 mam :)

10. Alfa.Star

Alfa.Star User

To co Ty tu robisz? :eek: Do nauki :mad::D

Ostatnie edytowanie: 14 stycznia 2016
  11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Już po :D Z zasady jestem optymistą ale czarno widzę te moje wypociny :D

12. Było pisać niebieskim. :D:p

13. BA_Matroz

BA_Matroz User

Kazali czarnym :p

14. Alfa.Star

Alfa.Star User

Może się uda :p

15. BA_Matroz

BA_Matroz User

A jutro do tego praktyka :D

16. Trza było się wyłamać.

Może doceniliby Twoją odwagę. :D

17. BA_Matroz

BA_Matroz User

Ta... Albo nawet by nie sprawdzili egzaminu :D

18. Nie mogą tego zrobić. I zawsze obowiązywały dwa kolory: czarny i niebieski.

19. BA_Matroz

BA_Matroz User

Nam wczoraj nauczyciele mówili, że tylko czarny więc nie ryzykowałem :d

20. Bo daltony. :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.