Witam

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika StunteQ, 5 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. StunteQ

StunteQ User

Witam!

Mój kolega ma następujący problem: Wysłał nazwę użytkownika na email, było napisane że wszystko przebiegło pomyślnie ale mail nie przychodzi, wysyłany był około 16 a zazwyczaj przychodzą od razu. Proszę o pomoc. Dziękuję

Pozdrawiam StunteQ

2. dert3496

dert3496 User

Niech zobaczy na mailu w zakładce kosz lub raczej spam. ;)
    A jak to się nie uda to niech wyśle jeszcze raz :)

3. StunteQ

StunteQ User

Patrzyliśmy wszędzie i nic, wysyłaliśmy kilka razy i nic :(

4. W takim razie musicie wysłać na inny e-mail, po prostu jest coś nie tak. Innym adres e-mail i powinno przyjść od razu!!

Pozdrawiam

5. kris0211.

kris0211. User

A w czym email? Jak w gmailu to jeszcze sprawdzić w "Ofertach" - tam też może być.

6. lacosta

lacosta User

wyszukaj maila pod nazwą "darkorbit" jak masz mase wiadomości to tak na pewno znajdziesz :)

7. StunteQ

StunteQ User

Jak mamy wysłać na inny? nie mamy dostępu, mail jest na interii, wyszukiwałem i nie ma go na 100%

8. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

kolega niech napisze do pomocy technicznej z prośbą o ręczne (czyli za ich pomocą) przepisanie konta na inny mail. od razu w treści tego zgłoszenia niech poda tego właśnie maila na który ma być konto przepisane z dopiskiem, by dalszą korespondencje na ten temat kierować właśnie na ten nowy adres.

9. StunteQ

StunteQ User

Przed chwilą napisałem zobaczymy co z tego wyjdzie :)

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.