Wojenka

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 31 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zientula

Zientula User

Sory co do wojen ja też często ich unikam ale dlatego że nie chcę ich prowadzić przeciw swoim. Gram dla eventów i bicia wrogów a nie patologicznemu nawalaniu swoich. Często te wygrywane wojny przerywam przed czasem lecąc na wrogie mapy i ignoruję wojny na vru lub nawet latam w grupie z wojną.

Takie np kiery próbowały parę miechów temu zestrzelić moje multikonto z klanu ыack i nie wiedzieli że moje główne konto było w NzV czyli sojuszników kierów. Oczywiście byli tak słabi że nie tylko nie byli w stanie mnie ani razu ubić ale i padali z moich słabszych multikont. Po kilku dniach odechciało mi się gry bo wojny mnie nudzą a kiery pouciekały z map. Jeszcze był event z misjami na lf4 to zamiast w zgodzie żyć to sobie poprzeszkadzaliśmy w robieniu misji.

A i jeszcze najlepsze jest to jak każdy ściemnia że niby wojny wygrywa. Kiery twierdziły że ubijały "moich klanowiczów" na kubikach a ja im odpisuję:
    Mam tylko dwa konta w klanie do gry a pozostali "moi klanowicze" to zwykłe stare konta kredkowe którymi nie gram od kilku lat i chyba nawet nie mają lvlu na mapę kubików się dostać. No chyba że udało Ci się skoczyć w czasie kilka lat wstecz i ubiłeś niegrających już graczy jak Kamczyq, Natalia, MaTeO, Królowa nilu, Herman, Domino czyli osoby które były z mojego klanu finasowane kredkami do rozwoju konta i w większości byli tylko chwilę w klanie bo nikogo aktywnego nie trzymam w klanie.
    Dlatego wolę eventy bo tam bez ściemy można pokazać zwycięstwo a na wojnach nie dość że ludzie nie mają jaj przyznać się do porażki to jeszcze wymyślają na czatach bajki jak to nie wygrywają wojen.

2. Ghost_User

Ghost_User User

Fakt, chyba nigdzie nie ma takiej patologii jak we VRU...
    Kiedyś (biłem 4000 z x2 (teraz 6000 z x1)) biłem Boss dK, zostało mu max 300 000 HP, podleciał jakiś bez klanu i mnie ubił w kilka s... I zmarnowane mnóstwo x2 i mocnych rakiet na nic...
    Z ciekawości jaki serwer? I co się dzieje w innych firmach?

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

pl2 skoro w nzv gral i graczy z pl2 wymienia

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.