Wrota dla Flaxiarza

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Archaiczny_Wojownik, 6 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, zastanawiam się właściwie nad tym jakie wrota bd mógł zrobić swoim statkiem, dopiero zacząłem grę, i po zebraniu skrzynek mam zamiar zrobić jakieś wrota, myślałem nad Zetą, ale nie wiem czy podołam temu zadaniu, rzecz jasna planuję wlecieć z takim sprzętem jak na niego uzbieram:
    Statek: Goliath; Design: Veteran [10% expa] - już posiadam.
    Lasery: 15 szt LF 3, - nie ulepszone.
    Generatory: 15 szt napędów - Elitarne (+ Promerium w napęd).
    Dodatki: Wszystko aby gra była lepsza, np. turbo rakietowe, auto rakiety, etc.
    Wyrzutnia rakiet: 1szt - Elitarna, nie ulepszona.
    WAŻNE: 8x Flax a w nich:
    Generatory: Osłony 8 szt - Nie ulepszone, elitarne.
    Pet: Lvl 5 - Kamikadze, 50k wybuch.

Pytanie, z takim sprzętem zdziałam co kolwiek we wrotach? Zeta trudna nie jest, a z niej wszystko co dobre leci.

2. mic75x

mic75x User

Jakie generatory osłony? Jeśli za urkę, z tym sprzętem lepiej zrób alfę. Pobicie Devourera w Zecie raczej jest niemożliwe z tym wyposażeniem.

3. PsZemO.o

PsZemO.o User

co Ty gadasz ze nie zrobi a w alfie da rade?
    Rob zety kolega ja przeszedl golcem z samymi flaksami i lf2 wiec Ty tez dasz rade

4. dert3496

dert3496 User

Wszystko jest mozliwe jezeli chłopina orbitkowac umie :) devourer ma zasięg malutki.
    natomiast to co jest przed ostatnim devourerem tego nie dasz rady. lepiej alfe :)
    przemox z PL 2?

5. Jeszcze jedno, jak ominąć tą Stabilną Osłonę u mobów? Bo chyba laserami się nie przebiję.

6. dert3496

dert3496 User

Mówisz o ostatniej i przedostatniej fali zety?
    Tylko devourer ma stabilke a inne moby nie, najpierw bijesz te moby wszystkie oprocz devourera, jak juz wszystkie zabijesz to devourer straci stabilke. stabilki nie pzebijesz niczym :)

7. o_O to ja nie widzę większych problemów, orbitować umiem, a alfa, beta, gamma monotonna i nudna :)
    Dzięki wszystkim za odpowiedź.

Pozdrawiam all, Piotr.

8. TM_Robson

TM_Robson Guest

Jak już wszystko wiadomo to ja sobie to zamknę.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.