Wrota evventowe

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -hlz12-, 21 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ART-357

ART-357 User

Bedzie zapewne we wrotach eventowych.

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Mi się wydaje, że te wrota będą dostępnę któregoś dnia jako misja specjalna tak jak to było z mrozną falą ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. a wiadomo jaka szansa na PET-a w skrzynkach ?

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Wszystko zależy od szczęścia, nie wiadomo jaka jest szansa ktoś może za 100 skrzynek zebrać a inny 10000 i nie trafić ;)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

5. Czas trwania tego eventu przewidziany jest na dwa tygodnie, więc nie mogą od razu dać wszystkiego co zaplanowano bo za szybko by się zakończył i znowu wiałoby nudą w grze.

Dlatego wrota pojawią się gdzieś w połowie albo nawet pod koniec.

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Wrota pojawią się w niedzielę 27.09.2015. Więcej informacji w >FAQ<

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

7. Takie nagrody są wymienione a nie ma tu mechanizmu combo naprawiajacego ktory tez wpada ze skrzynek, jeszcze jakies niespodzianki są ? :D

Skrzynki P.E.T. mogą zawierać następujące elementy:
    • Kredyty
    • Dodatkowa energia
    • Amunicja laserowa
    • P.E.T.
    • Mechanizm handlowy (G-TRA1)
    • Mechanizm combo trybu ochronnego (G-GM2)
    • Mechanizm naprawczy (G-REP1)
    • Mechanizm lokalizacji wrogów (G-EL1)
    • Paliwo dla P.E.T.ów
    • Rakiety
    • Miny (DD-M01 i SL-M01)
    • Uridium
    • Xenomit

8. lacosta

lacosta User

trafiłem mechanizm lokalizacji wrogów, ale mam problem, nie opłaca mi sie go zakładać bo mam już 3lvl i także nie opłaca mi sie go sprzedać, co mam zrobic :( xd

9. Z tymi mechanizmami z boxów nie mogło być inaczej. Dali je, ale pożytek z nich marny dla kogoś kto wcześniej je kupił bo są na pierwszym levelu. Całe BP.

Tylko goły flaks się z takiej zdobyczy ucieszy.

Pozostaje to sprzedawać. Wypadło z boksa w sumie za darmo, a że kredytów co kot napłakał mówi się trudno.

Ja od razu się ich pozbywam, bo tylko w hangarze mi mącą.

10. lacosta

lacosta User

powinny wpadać wszystkie lvl i to wraz z protokołami, event ma przytnosic korzyści a nie denerwować, teraz przez te pety nawet kubików w spokoju bić nie można, zaraz każdy bota na boxy odpali i dopiero będzie się opłacało ;)

11. No mówiłem ze wrota będą w weekend ;-)

12. *ASLAN*

*ASLAN* User

Tylko z tymi wrotami przesadzili lekko na forum było napisane co w czasie całej akcji będzie dostępne przez te 2 tygodnia i nic nie było że wrota tylko tydzień ajak ktoś np nie będzie miał czasu teraz na nie ?

13. cwirek znajac zycie to poewnie znajdziesz go we wrotach :D

14. SABB

SABB User

A jaka będzie nagroda za te wrota??

15. Donatan

Donatan User

tego nie wie nikt,nawet co tam będzie i ile tego będzie.

16. wszystko jest na temat tych wrot tylko trzeba troche poswiecic czasu i poszukac chocby nawet po innych forach

17. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.