wrota Halloween .

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika تزلج, 23 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. تزلج

تزلج User

Dziękuję twórca DO za zabranie mi 90 żyć z wrót tunnel of terror. Tak jakby nie były wystarczająco trudne to teraz na pewno nikt poza UFE ich nie przejdzie. 1 dnia eventu wbijam we wrota i patrze 100 żyć , ok . Robie te wrota któryś dzień i chyba wczoraj wracam ze szkoły, odpalam wrota, i tak kilka razy padłem no ale myśle przecież mam 100 życ to kilka razy se mogę pozwolić żeby paść. I tak wbijam tam już któryś raz, patrze na odliczanie a tam "zostało 3 życ" !!!! Znalazłem wątek na forum gdzie piszą że twórcy stwierdzili że zmniejsza ilość żyć we wrotach. Jak można zrobić coć takiego graczowi? Nie dość że te wrota to jakaś katorga to teraz jak jest 10 żyć to jest to prawie niemożliwe żeby je przejść dla kogoś za słabym kompem albo średnik kontem. Więcej takich akcji to już prawie nikt w to nie będzie grał.

2. Ja tam wolę 10 żyć. Nie chce mi się robić falek powyżej 60 więc spokojnie padam 10x i robię od nowa :)) Pozdrawiam i życzę powodzenia.

3. lacosta

lacosta User

raczej Ci pomogli, 10 żyć = się szybkie padanie, czyli nie musisz przechodzić całych wrót i tak nie ma za nie nagrody, po pierwszych trzech falach wyskakuje ci demon dron dzięki któremu możesz zdobyć design do drona Demon, na koniec 3 fali wyskakuje skrzynka z ammo z alienów po aktualizacji i to nie byle jakie ammo, więc moim zdaniem każdy flaks może sobie skompletować 10 designów do końca eventów bez większych trudności. Tak więc jak się nie znasz i mało wiesz o grze to nie hejtuj od razu bo tym razem BP poszło wszystkim na rękę :)

Jeśli grasz na wersji 2D to proponuje zmienić ja na wersje 3D która nie ma żadnych lagów a ilośc alienów na mapie nie ma wpływu na zacięcia.

Pozdro

4. تزلج

تزلج User

No dzisiaj je właśnie przeszedłem i zostało mi 1 życie ! Ja rozumiem że to są designy dla flaxów które jeszcze nie mają full havoc (min. ja) na ale projektanci powinni się zdecydować czy w końcu 100 czy 10 żyć a nie w trakcie trwania eventu zmieniać panujące zasady. Nie robił bym problemu gdyby od początku do końca było 10 albo 100 no ale tak w środku eventu ??? Gdybym się w porę nie zorientował to bym stracił te wrota a już byłem dosyć daleko. Jeżeli już zmieniają zasady to według mnie powinni jakoś graczy poinformować w grze, no bo kto codzinnię przed graniem czyta forum.?W każdym razie ledwo ale ukończyłem te wrota. Jakby ktoś nie przeszedł to powiem... Zrobiłem je raz i wypadło 5 DEMON

5. Heh była informacja: Liczba pozostałych żyć: 10. Pozdrawiam.

6. W ostatnich 2 minutach przed końcem wrót ( zakończenie akcji) udało mi się wyciągnąć 10 Demona :D.

olek123 lubi to.
  7. Ale odkop... dziwne, że nie udało się żadnemu moderatorowi zamknąć tego tematu.
    Kurde odpowiadałem na ten temat.
    Wrota były fajne :) Czekamy na następne.

8. Poczekasz jeszcze 6,5 miesiąca :D.

9. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

To ja będę pierwszym MODkiem, który zamknie ten temat ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.