Wrota Hard - ostatnia fala - zbugowany Skoll

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 13 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wiem że te wrota muszą się różnić pod względem stopnia trudności, ale z bugami jakie mam są one po prostu nie do przejścia.

W tamtym roku zrobiłem je bez problemu, a teraz piąty już raz podejście robię i nie mogę ich skończyć, bo ciągle na Skollu padam.

Po pierwsze: stojąc czy to na samym środku szczeliny, czy gdzieś w pobliżu nie mogę wykonać skoku, tylko muszę się kręcić i wciskać "J' dobre pół minuty. Przy wrotach EASY tego nie było.

Po drugie i najbardziej istotne - nie daję rady go ubić orbitując go, bo pomimo zadawanych szkód po pełnym obrocie od nowa ma pełne HP i osłony ! Tracę czas, ammo !

Do tego ciągle mnie zamraża, a jestem daleko od niego. Icy zbiera się na tyle dużo, że w rezultacie ginę od ich szkód.

Z kolei tutaj ciekawy filmik pokazujący odwrotny bug. Właściwa akcja od 2:06.

2. Alfa.Star

Alfa.Star User

a jak bys mocka venoma go jechal? podlatujesz mocka i odlatujessz zanim icy pusci z bosterkiem na schladzanie zeby szybciej moc uzywac. hp nie powinien respic. oczywiscie ta opcja czasochlinna i nie wiem czy skuteczna by byla ale ammo juz bys bie tracil chyba ze troche na cmie bic to od raxu w hp idzie

3. Wiem o co Ci chodzi i też widziałem ten drugi jego filmik. ;)

Lecz Venoma niestety nie posiadam.

A Ty zrobiłeś te wrotka ?

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

ja mialem to szczescie robic je gdy byl bug ze icy nie zadawaly obrazen skoll w miejscu wiec zamrazanie mi nie przeszkadzalo

5. czesio1590

czesio1590 User

ta ja zabiłem skolla na 4 minuty przed restartem, nei wie mco było po nim wiem za to że małe mnie nei atakowały, skoll stał w miejscu i mocny jest jak diabli, ze 3 minuty go piłowałem
    do conana, spróbój moze cytką go wziąć, konfiguracja full osłony i 2 osłony w dronach i szybkie generatory, jak będzie cię zamrażał to syzbko go doganiaj na 2, i od razu zjedź mu osłonę zarówno rakietami jak i amunicją, albo spróbuj golcem z bodajże venomem, kiedy będziesz na tyle słaby to uciekasz się klepać i włączasz specjalną umkę, działa przez minutę wiec trochęsię klepniesz

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

conan pisal ze venoma nie posiada. najlepiej to bic na cmie bo od razu sie jedzie hp nie ma co patrzec na oslonke. ale jak conan pisze ze i hp sobie skoll klepie to cos jest nie tak

7. -Yang-[]

-Yang-[] User

Ja obie wersje tych wrót na miękko zrobiłem - w trudnych skroll stanął i nie strzelał w ogóle tak samo jak małe. Tyle że ja je zrobiłem zaraz jak sie pokazały.

8. OK, wrota zaliczone.

Widocznie coś się poprawiło z tym Skollem, bo już HP mu się nie odnawiało tylko osłona i można go było na ćmie bić, gdy się zatrzymywał.

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

to dobrze, że go jakoś wymęczyłeś :p

10. Ale co się nakląłem to moje. :cool:

11. Alfa.Star

Alfa.Star User

w ta nie watpie :d czesto wrotka najlepiej robic od raz po wstawieniu przyklad kuiper gdzy lecialo 200k urki czy urodzinowe gdy icy nie bily a skoll sie nie rusza :d ale wiadome praca/nauka nie kazdy ma od razu czas i mozliwosc

12. Tylko tak się zastanawiam teraz, czy aby i tak nie za szybko je zrobiłem.

Tam można było nieźle farmić. :D

13. Alfa.Star

Alfa.Star User

to prawda mnie to nawet icy nie ruszaly to ten skoll moglby je puszczac i puszczac ale czlowiek chcial szybko i miec z glowy

14. Co nagle, to po diable. :p

Rakiet w sklepie już nie będzie. Tak samo było rok temu - dali je tylko w ten sam dzień jak misje na wrota się pojawiły, a potem aż do teraz nic.

15. Alfa.Star

Alfa.Star User

kiepsko trzeba bedzie oszczedzac :D

16. Jakie oszczędzać ?? - Pisać do suppa o przywrócenie ich jeszcze na jeden dzień chociaż albo o boksiki z nimi. :D

17. Alfa.Star

Alfa.Star User

mogli by dać najlepiej i to i to jeszcze jeden dzień :D

18. BA_Matroz

BA_Matroz User

A skoro problem rozwiązany to ja zamykam bo robi się off top :p

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.