Blad Wrota Lambda - cosik jest nie tak

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika S*Y*Z*Y*F, 8 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

tak jak w tytule..
    nagroda (poza urką) podwojona - zgodnie z planem. zrobiłem dziś dwie, a kłopot polega na tym, że części do kronosa nie weszły.przed ich zrobieniem było 1/5, po zrobieniu też 1/5. temat na suport nadałem, ale chciałbym sie dowiedzieć czy kłopot dotyczy tylko mnie (jakiś bug) czy może jest to jakiś błąd we wrotach dotyczący wszystkich. i tu moje pytanko: czy ktoś też robił dziś, tj. od godziny 6:30 wrota lambda i nie dostał części mimo wolnych slotów pod kronosa?

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Wiele osób miało problem z brakiem części do kronosa - jedynym wyjściem jest skrobnięcie do supportu :cool:

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. Blackjack

Blackjack User

Support odpowiada standardowo, że "problem jest im znany i pracują nad tym". Dodatkowo życzą przyjemnej gry. Też mi "lambda" nie weszla do Kronosa i nie dostalem kolejnego "kółeczka" za przejście wrót.

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Chciałbym poinformować, że za wrota lambda nie ma "kółeczka". Tutaj post wyjaśniający za co i w którym miejscu pojawiają się kółeczka/koronka nad rangą:

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ.

5. No właśnie. Kółeczka nie dostaniesz nawet za Kappe ani za Hadesa ani za Kuipera.

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Temat wyjaśniony, a użytkownicy forum zaczynają go bezsensownie "odkopywać". Tak więc zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.