Opinie Wrota międzygalaktyczne Kuipera - dyskusja

Temat na forum 'Dyskusje na temat gry / Informacje zwrotne' rozpoczęty przez użytkownika BA_ASTRAL, 6 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -gracz115-

-gracz115- User

Ej ludzie, nie chcę się czepiać, ale po co kolejne łatwe wrota? Nie jestem sfe i naprawde sporo mi do tego brakuje, ale mimo to na testowym te wrota nie wydają mi się jakieś wybitnie trudne i chętnie bym wziął w nich udział :)

2. bo gracze z tego co można wywnioskowac nie chcą trudnych wrót :) przeczytaj sobie posty niektorych :D ale no trudno sie mowi :D dla fulki to bedzie kilka min roboty co za tym idzie szybciej sie dorobi z tych wrot ( o ile bedzie sie oplacalo) i bedzie można częściej latać i bic statki :D jak wrota nie są wymagające to zawsze zostaną statki

3. A może pomyślicie o początkujących graczach co nie maja jeszcze super mocnych statków itp:)
    Dla takich łatwe wrota są idealnym początkiem :) Aby nazbierać tej urki i zdobyć jakieś dresy lub te 200k urki

4. Ja przepraszam ale w końcu oddadzą nam ten serwer testowy?
    Ja dzisiaj nie spałem do 4 w nocy bo ogarniałem konto żeby móc godnie polecieć na wrota Kuipera a tu nagle taka niespodzianka - serwera brak!

5. Posiadam wszystkie wymienione designy z nagrody z tych wrót, więc w zamian, jak to jest napisane otrzymam 200k uri.
    premka + rabat (klik w kociołku za 70 uri) i za nagrodę mogę stawiać kolejne wrota kuipera a z tamtych kolejne i kolejne :D

Ależ BP ułatwił SFE wbijanie jeszcze szybciej rangi :cool::p:cool::p

6. pisali przeciez ze serwer testowy bedzie do dzis do godziny 11. trza bylo szybciej sprezac sie z ogarnianiem konta.

jak be podsypki, ulepszen i brak lf4 to monotoniczne i za dlugo sie je robi.
    jak dadza to zobaczy sie ile zajmie czasu robienie ich na podsypce. bez premki i kamyka bedzie ciekawie je robic :D

7. -gracz115-

-gracz115- User

Ja mam tylko nadzieję, że nie będą już więcej poprawiać (czyt. ułatwiać) tych wrót. No i oczywiście, że będą do nich części za codzienne logowanie, tak jak ma to miejsce na testowym :D

To może odrazu wrota z milionem uri, 5 częściami i dziesięć fal po 1 lordaki? Słabsi gracze mają już inne wrota, które są łatwe. Dajmy na przykład taką zetę (alfę, lambdę, epsilona...).

8. Serwer testowy był, a ze część z Was się spóźniła i nie wypróbowała poprawek nowych wrót Kuipera, to już nie wina twórców gry, czy graczy. Jak dobrze pamiętam wcześniej już były takie testy z Naszej strony, więc możliwe, że się jeszcze powtórzą (jak napisałem możliwe, ale to nie znaczy, że tak będzie).

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

9. I teraz te wrota moga byc :)

10. tez robilem te wrotka na testowym kilka fal bo wiecej mi sie nie chcialo robic flaksem co po 20 k bije z bieli no ale calkiem przyjemnie sie robilo te wrotka ;)

11. Heiken

Heiken User

Moim zdaniem srwer testowy był za przeproszenie do bani ponieważ nie było lf4 a ostatnim razem jak byłem na testowym jak lowa zmieniali to były lf4 a na temat tych wrót to są łatwe każdy kto wie jak kręci się alienki to powinien zrobić te wrota nawet będąc flaxem

12. Jak będzie więcej takich geniuszy jak Ty, którzy piszą takie posty to bądź pewien, że to zmienią, podobnie jak było z low.... Brak komentarza.

13. Em, ale te 200k uri nie jest gwarantowane za przejście tych wrót. Jest na nie szansa - a gwarantowane to masz 15k uri za przejście.

14. jeszcze BP ich nie wprowadzilo :D dopiero byly testy :D może być szansa 100% na dresa albo 25% :D lub mogą zrobic tak że raz dziennie bedzie można je robić :) jestem ciekaw jak to zrobią

15. Heiken

Heiken User

Jacek jak BD pisał że wrota być może BD robione raz dziennie to tak BD :) ogólnie komentarze typu mam wszystkie designy itp są wgl niepotrzebne

16. Nie wiem czy już ktoś to pisał czy nie, ale na ten moment nie ma wrót, na których zarabiałyby fulki, a co dopiero flaxy. Wrota są raczej dla dresów, białki czy rangi ewentualnie, nikt nie robi ich w celu zarobienia na nich urki.

MetallicA lubi to.
  17. Jak to nie? Ja składam wrota z energii, a urkę z wrót zbieram :cool:

robertpiechowski lubi to.
  18. Popieram :) Urke z wrót się odkłada a nie z powrotem w nie pakuje :p

19. Czyli ile zajmuje Wam złożenie na przykład zety? Bo mi uzbieranie na nią urki zajęłoby pewnie z trzy godziny, energii idzie więcej, bo patrząc na swoim przykładzie, potrzeba było średnio 1800 energii. Takiej energii raczej nie uzbieracie szybciej niż w dwa dni na palce, paczki to już w porywach do tygodnia. Jeśli to nazywacie odkładaniem urki to nie mam w sumie więcej pytań. :D

20. -gustaf-

-gustaf- User

Moze napiszesz ile urki tobie idzie to bede wiedzial ile zbierasz na godzine , nie majac podwajacza i takich tam dogodnosci raczej malo mozliwe te 3 godziny.Zakladajac ze urki pojdzie dwa razy mniej niz zalozylas czyli ok.900 w przeliczeniu na energie to trzeba zbierac 30k/h.