Opinie Wrota międzygalaktyczne Kuipera - dyskusja

Temat na forum 'Dyskusje na temat gry / Informacje zwrotne' rozpoczęty przez użytkownika BA_ASTRAL, 6 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Ale zwykla full elita nie da sobie z nimi rady na testowym mialem mocne konfy i nie dalem rady a tam mialem juz prawie wszystko na max ulepszone wiec ciezko jest

2. RUFUZ.

RUFUZ. User

Kiedy będzie jeszcze testowy serwer ???

3. Ja je zrobiłem golcem bijącym po 15k z x3... 1 konfa szybka full speed i osłon + pierścień a druga zwyczajny czołg. Uzbierasz troche sepro i ammo x2 i spokojnie dasz rade je zrobić na swoim koncie. (Bez pierścienia też się pewnie da zrobić ale zajęło by to trochę więcej czasu).

Tego nie wie nikt :rolleyes:

4. zmniejszyli by ilosc soliderow wtedy kazdy mialby jakies szanse ;)

5. Wersja wrót nie jest ostateczna.

Po to właśnie dali je na testowy, aby zebrać opinie.

Podobno mają czas na poprawki do halloween, więc trochę go jeszcze jest żeby przemyśleć to i owo.

6. To jeszcze możemy trochę ponarzekać? :)
    Ja mam nadzieję że zmniejsza ilość Soldierów o połowę i bicie alienow też, bo pomimo bugow to one z rakiet biły 100k więc to sporo za dużo, a doliczając bicie z laserów to baza na jeden hit

7. a ja mam nadzieje ze jeszcze bardziej utrudnią te wrotka :D hitow mozna unikac dobrze kręcąc alieny :) ja zrobilem je bijac po 20k wiec problemu nie ma z nimi :D fakt ze sie dlugo robi ale czy we wrotach chodzi o to by je robic kilka minut i z glowy?

8. olek123

olek123 User

Fajne tylko czemu aż 100 części ale na testowym się po 100 klikało i zużyłem tylko 200k uri (;

9. Sok_PL1

Sok_PL1 User

Jacek ale ty myslisz ze zlozysz te wrota za 100k urki powodzenia hah.
    Szansa na dresa pewnie bedzie cholernie zanizona bo przeciez bp nie wprowadzi czegos na czym bedzie tracilo.
    Skladasz takie wrota 1 raz nie wypada ci dizajn skladasz 2 nie wypada znowu i juz jestes w plecy bo gdybys go chcial kupilbys za urke na jakiejs znizce a tak jeste tyle urki w plecy nie majac nawet bialki za te wrota

Ale wmawiaj sobie ze wrota beda "oplacalne"

Odnosnie low gdyby ten bug byl cholernie nie oplacalny dla bp usuneli by go w kilka chwil jak to zawsze robia wiec widocznie chcieli zeby byl.

Jeszcze gdyby bp chcialo zeby gracze zarabiali wprowadziliby super extra odlotowo madry pomysl zwiekszajac troche nagrode z alienow ale coz to jest dla nich za duze wyzwanie wola robic tryb 3d, wrota , smieszne eventy

10. Mi na te wrota poszło około 1800 energii, a niektórym to nawet więcej.

11. powinni dac jeszcze testowy ze zmniejszona liczba alienkow i wtedy zbierac opinie :) ;)

12. infex1122

infex1122 User

Fajny pomysł z tymi wrotkami, z niecierpliwością czekam aż wprowadzą je do gry w końcu. Aczkolwiek mogliby dodać chociaż pare k x4, żeby coś z tego było w amunicji też. :)

13. PsZemO.o

PsZemO.o User

fajnie w koncu cos nowego chetnie je zrobie :)
    nikt was nie zmusza do robienia ich i mozliwosc 200tys urki to nie mala nagroda ale fakt cus bialej moglo by byc
    bedzie jak bedzie ktos bedzie mial szczescie do nagrody inny nie :)

14. ZiomeQ75

ZiomeQ75 User

Wrota będą czasowo czy na na stałe?

15. BA_Matroz

BA_Matroz User

Jak zostaną już wprowadzone na serwery będą na stałe.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

16. panie modzie mam pytanko. jest 100% na dresik tylko szansa dotyczy ktory dostaniemy czy szansa dotyczy dresik albo nic? bo opis jest nie jasny;)

czlowieku 1 dzien 1k energi i 100k uri xD

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 października 2015
  17. ART-357

ART-357 User

Zapewne szansa jest taka jak w przypadku havoków, herców itp.

18. zapewne tak ale wedlog tego co napisali wychodzilo by ze nie wiadomo tylko ktory dres poleci a szansa jest 100% ale watpie aby tak bylo bo wtedy bym bil po 20mln uri miesiecznie xD a to by juz bp nie pasowalo;P

19. infex1122

infex1122 User

na szczęście mam praktycznie wszystkie z tych dresów podanych z wrót, więc będzie po 200 k uri jak coś :D

20. ART-357

ART-357 User

Główna wygrana beda dresy do statków o ile bedziemy mieli szczescie którys trafic co nie bedzie pewnie latwe a jezeli juz trafi sie dresik który mamy to wtedy dostaniemy 200k urki, dla mnie sprawa jest oczywista choc zastanawia mnie ile dokladnie wynosi procentowa szansa na trafienie dresika.