Wrota składanie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika JohnWilson., 11 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witajcie, jest sens robić alfe, bete, gamme na rabacie i premce w sobotę? Da się na tym zarobić czy raczej wyjdę na minus ;)

2. Zależy od umiejętności zdobywania części do wrót.

Z mojego doświadczenia wiem, że można wyjść całkiem nieźle na plus, ale czasem również na minus.

3. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Żeby wyjść na + przy składaniu abg trzeba zaczynać tak minimum od 300k uri na koncie, bo jeśli np chcesz zrobić 2 alfy i bete to nie ma szansy na zarobek. Im więcej zrobisz tym większy zwrot, a potem na + wychodzisz. Tylko należy liczyć się z czasem, więc amunicja x4 lub JOB.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

4. Posiadam akurat aktualnie 300k uri, białki również pod dostatkiem chodzi mi tylko o to czy dam rade np pomnożyc to 300k po kilkunastu/kilkudziesieciu takich wrotach

5. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Z mojego doświadczenia wynika, że tak, uda Ci się zwiększyć zapas uridium.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

6. Więc sprobuję jutro podam ile zarobiłem i w jakim czasie

7. tom30030

tom30030 User

Średnio na jeden cykl abg:
    3-4 alfy
    1-2 bety
    1 gamme
    wychodzimy około 35 tysięcy na plus (zakładając pełne rabaty)

8. a po ile energii na klika dajesz?

9. 3x alfa 1x beta 1x gamma 13k urki do przodu przy kliku za 55 urki więc średnio

10. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

a ammo do przodu?
    poważka za darmo w tym trybie

11. Dokładnie - ja jestem kilkanaście tys urki do tyłu ale tyle białlki, ammo z materializatora a nawet kolejny PP który z CDD się uzbierał są bezcenne dla takiego flaxa jak ja :D

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2019
  12. _*ViXeN*_

_*ViXeN*_ User

ja dzisiaj zrobilem 6 alf 3 bety 2 gammy i 165k do tylu help:<

13. masz rabat?

14. przeprowadziłem symulację i okazuje się, że można na tym zarobić tylko jak klik jest za 55uri i to też zarabia się niewiele, bo około 5%

15. _*ViXeN*_

_*ViXeN*_ User

rabrat premka i znizka. 100 za 5500. zawsze a b g skladalem i na zero/do przodu a teraz w kij w plecy

16. Turok112

Turok112 User

Coś w tym jest..

17. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

kto powiedział że na wrotach się powinno zarabiać.
    wrota są po to aby klepać poważke do rangi lub zdobyć itemy których indziej nie zrobicie np havoc herk

powiedzcie tylko czy robiąc abg jestescie z ammo x2 x3 do przodu zy do tylu, n chyba ze robicie ekonomicznie z x1 to wiadomo

za poważke do rangi płacicie swoim czasem tak czy inaczej

18. Nathersis

Nathersis User

Bijąc po 40-50k z białki byłem nawet z białką na plus, więc x2, x3 w całości również na plus. Kilka razy już robiłem 'maraton' a,b,g w weekend i zawsze wychodziłem na tym dobrze.

19. ammo jak najbardziej do przodu

20. _*ViXeN*_

_*ViXeN*_ User

ja zawsze robilem a b g i wychodzilem do przodu troszke ev na zero a w 2 dni 130k uri(dzisiaj cos lepiej czesci leca). niedawno wrocilem do gry i zapytalem tutaj poniewaz moze wy tez roznice zauwazyliscie.
    ~sprint~ ja przed odejsciem mialem plk wrot nabilem setki wiec wiem jak sie na a b g wychodzilo;p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.