Wrota Skolla

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 4 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aster

Aster User

Cześć! Wyjaśnijcie mi proszę jak to jest z tymi Wrotami Skolla? Dam radę je przejść?
    Biję ok 8-9 tysięcy z x1, ekstrasem 10% i Enforcerem. Mam też PET-a na 7 poziomie, bez kamyka, z biciem ok. 500-600. A do tego full najlepszych osłon i napędów.
    Z góry dziękuję za pomoc. :)

2. Też nad tym myślę czy dam radę ;) No ale zrobię jak z wrotami na Halloween - po prostu spróbuję :D Dodatkowo daję Ci >>Link<< do tematu o tym evencie z poprzednich lat więc jeśli chcesz to poczytaj coś o tym ;) W tym temacie są również wypisane fale a z tego co mi się wydaję to pewnie jak inne rzeczy mogą być zmienne to fale raczej zostaną takie same :D

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

bez problemu zrobicie latwe a trudne tez w cale nie sa trudne tylko dluzej bedziecie je robic

4. pl12356

pl12356 User

Dasz rade z palcem w ...nosie, jedyny problem to czas i lagi

5. Zientula

Zientula User

Są trzy sposoby na jego bicie. Nie masz peta z kamykiem3 i bijesz słabo więc pewnie będziesz go chwile bić i odlatywać żeby małych icków nie respił.

6. Ghost_User

Ghost_User User

Łatwe dasz radę, ale ja też martwię się o trudne.

7. Aster

Aster User

Ok, czyli nie jest tak źle. A powiedzcie mi, ile go będę mniej więcej bił.

8. Alfa.Star

Alfa.Star User

ciezko powiedziec ale bylo kilka zyc chyba no i jakies tam "sposoby"

9. Na jakiej mapie pojawiają się wrota? Rok temu z tego co pamiętam były na x-4 na środku, a teraz w ogóle ich nie widzę. Pamiętam, że kiedyś była misja na przejście łatwych/trudnych i w zależności co się wybrało, to takie wrota się przechodziło. Jest szansa, że nie mam wrót przez to, że nie mam tych misji? (mam na icy i szkody na ice meteorycie) o_O

10. Alfa.Star

Alfa.Star User

WROTA OD 11 DOPEIRO

11. Dla tych, co nie mają Discorda.

12. ViperΔ

ViperΔ User

Dziękuję bo dostałem bana na wszystkich kontach, nawet nowych :p

Każde wrota da się zrobić tylko czasem dłużej to trwa

13. Wie ktoś o której dali skrzynki z rakietami ICY ?

14. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Dokładnie o 14:11 pojawiła się informacja o skrzynkach. Dodam również, że będa dostępne do jutra do godziny 23:59.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

15. Aster

Aster User

Hej, mam jeszcze jedno pytanie. Do kiedy te wrota będą otwarte? :)

16. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Przez grudzień powinny być wrota :) Jednak nie ma co zwlekać, żeby nie zniknęły przed nosem :p

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

17. Aster

Aster User

Ok, temat można zamknąć. :D Właśnie przeszedłem wrota Hard. Rety, ale to była gehenna... :eek::oops:
    Ale udało się!!! :D:p:D

18. Kurde ja zwykłym golcem bije po 3,5k z x1, nie mam kamyka i przeszłam :D a ten się peniał...

19. MOD_Moth

MOD_Moth User

W takim razie temat zamykam.
    Każdy gracz ma inne doświadczenie, jedni potrafią zrobić każde wrota, inni zniszczyć wszystkie alieny a jeszcze inni zestrzelić każdego gracza, forum jest od tego żeby zadawać pytania i dostawać na nie odpowiedzi :)

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.