Wrota Terror

Discussion in 'Archiwum reszty' started by JeeZa$™, Oct 17, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Z rabatem/podwajaczem/full kontem też bym tyle zarabiał... Ale no mam tylko premium, bywa.

Pomyśl o innych.

2. =rinzler=

=rinzler= User

Wlasnie zachęcam do zainwestowania.W tamym roku nie robilem prawie wcale a profil miałem ale premki nie było a bez peta nieopłacalne chyba ze 5mln sepromu w laserach,

3. Mój budżet wynosi góra 25 zł na miesiąc ( Zarobiłem 150zł w 3 dni na grze ), a do teraz zostało mi 50 zł ( 2 miesiące premium ) kasy i tak nie mogę wydać na inne rzeczy które by mnie interesowały, ponieważ psc... W skrócie nie mam kasy na gre zbytnio, ponieważ aktualnie nie mogę podjąć zatrudnienia ze względu na naukę, kobiete, treningi, nauka. Bywa.

Lepiej by mi wyszło chyba granie w inne gry i sprzedawanie, a tutaj inwestowanie, niż gra XD.

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

bez premki na zlotku tez sie da tylko te 8pln na podwajacz i warto sie pomeczyc ;)

5. sebabaz

sebabaz User

Czy warto pisać do suportu w tejże sprawie? zakupiłem wczoraj podwajacz i od tej pory we wrotach T nie dostaje skrzynek z amo,lecz tylko rude i cargo.Co z tym zrobic?

6. sebabaz skrzynki z ammo we wrotach terror mogą wpaść w konkretnych falach ale nie muszą.Gram codziennie do 28 fali alienów od 1 dnia eventu i jedynie 3 skrzynki z ammo mi wpadły reszta to plazmid ,cargo.

7. Dziś ze wszystkiego do ufo wypadały mi skrzynki... Zatem było tego dosyć sporo. Bez podwajaczy, profilów, protokołów w kilka dni jestem na + 150k białki, 25k HSTRM, 10K UBR i innych pierdół. Do tego 5 kompletów dronów. Zawsze robiłem do "Ultra Saimona", ale jak by nie było nie zawsze lecą skrzynki z ammo, niestety :<

Last edited: Oct 27, 2016
  8. Alfa.Star

Alfa.Star User

szkoda ze plazmid i prisma leci czasem :/ dzis 4 skrzynki straty :/

9. sebabaz

sebabaz User

Stwierdzenie "nie muszą" sprawdza się niestety, na 6 fal jeden box z amo. Na szczęście dalo 70k x4.

10. Całe wrota zrobione ani jednej skrzynki z amką to są chyba żarty -_-

11. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie mozliwe ze zadnej nie trafiles

12. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Z takich alienów jak devourery skrzynka wypada zawsze - tak więc albo jej nie zauważyłeś, albo masz w ustawieniach wyłączone pokazywanie skrzynek cargo.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

13. Po każdym alienie z którego powinno dropnąć pet ze zbieraczem latał i nie widziałem by cokolwiek podniósł

14. *ASLAN*

*ASLAN* User

A amunicji JOB-100 Jak nie było w sklepie tak nie ma a zaraz koniec eventu SUPER !

15. i tak jak sie ma wyłaczone pokazywanie skrzynek cargo w ustawieniach,to widac tą skrzynke z ammo

16. sebabaz

sebabaz User

w mojej wypowiedzi wyżej wpadł błąd miało być na 6 map zamiast jak napisałem na 6 fal.

17. Andromeda5

Andromeda5 User

No właśnie, znowu coś "pokombinowali" z wrotami bo wczoraj wypadły mi o 3 skrzynki mniej z ammo a zamiast nich surka !
    Pytanie tylko czy warto kupować dalej pogwajacz jak znowu nagrody we wrotach przestają wypadać ?

18. Alfa.Star

Alfa.Star User

ewent trwa jeszcze 5 dni wwiec jesli chcesz to dzis zrobicc to jeszcze w miare sie to oplaca

19. sebabaz

sebabaz User

Z wypadaniem ammo to spora kinderniespodzianka dziś raz dostałem x4. Następnie wypadały same rakiety , ale z dwojga złego lepiej one niż nic.

20. *ASLAN*

*ASLAN* User

DZIĘKUJĘ FIRMIE ZA DODANIE AMUNICJI JOB-100 .......
    Prosiłbym tylko o wyjaśnienie czemu w tym roku się nie pojawiła ta amunicja na którą większość oczekiwała :(

Thread Status:
Not open for further replies.