Sugestie Wrota x7

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PRiH, 16 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PRiH

PRiH User

Witam. Mam zamiar zrobić wrota x7 po raz pierwszy i mam parę pytań. Czy mógłby ktoś opisać:
    1. Jaki statek
    2. Jaka konfiguracja statku
    3. Czy to trzeba robić w grupach ? (jeśli tak to w ile)
    Nie wiem o co mogę jeszcze zapytać więc za wszystkie rady dzięki :D
    Jeżeli temat był już opisywany proszę o link.

2. 1. najlepiej cos co daje HP
    2. full bicie
    3. tak potrzeba sa 2 osoby ale najlepiej robić w 8
    jeżeli chodzi o rady to trzymać sie pomiedzy nim a graczami (w sensie nie stac najblizej niego ani najdalej) oraz rozwalać tego mobka co lata z acm-1 :)

PRiH lubi to.
  3. 1 statek solec agis
    2 dobry czołg
    3 grupa obowiazkowa i najlepiej ful 8graczy

PRiH lubi to.
  4. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Solace albo Aegis...
    Konfa zwykłe 1 czołg full bicie druga szybka więcej osłon.
    tak w grupach, jeśli robisz bez tsa to najlepiej full grupa, ale w mniejszych też da się zrobić, tylko grupa musi być zgrana:)
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

PRiH lubi to.
  5. poland102

poland102 User

1-już pisali
    2- full bum i full osłon
    3- jak nie chcesz przyrosnąć do fotela, zakładać cewnika itp to max grupa, max dmg (x4), sab; im mocniejsza grupa tym szybciej skończysz /nawet w kilkanaście min/ a jak słabe ammo, dmg to kilka godzin:)

rrr-roger500-rrr i PRiH lubią to.
  6. Mocna grupa..Lepiej jak zrobisz z takimi którzy robią często :)Można robić venomem,czy cyborgiem jak masz w grupie przynajmniej dwie kumate karetki: )
    Raz tylko udało mi się dokończyć X-7 zaczynając w grupie pięciu statków (dwa do końca) męczące okropnie. Z tego ,co zaobserwować zdążyłem to można wskoczyć spowrotem w te wrota i ile grupa dalej bije. Zdarzyło mi się paść kilka razy i pomimo nazbieranych "skoków "NIE było powrotu!! !
    Pozytywna zmiana na duży +...

7. Aegis,solace,hammer 1 czołg 1 speed czyli standard rób w 8 osób :p

8. od początku nie było można po padnięci wrócić do tych wrót
    dodam
    dobrze mieć w grupie snajpera który będzie bił te alieny z wybuchającymi minami, gdy zestrzeli to nie wybuchają

9. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności
    pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.