Wrota Zeta błąd przy składaniu wrót.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Avek97, 30 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Avek97

Avek97 User

Witam
    Ostatnio pojawił się na forum pewien temat dotyczący problemu ze składaniem wrót. Mianowicie:
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/wrota-zeta-zepsute.100274/

W dniu dzisiejszym doświadczyłem tego samego problemu, składałem również wrota Zeta i mając 110/111 części wylosowałem multiplikator 2x, ten multiplikator wylosował 2 części. Problem w tym, że zamiast postawić te wrota i dodać jedną część, lub chociaż dobić je do 111/111, to błąd ten zmniejszył ilość części do 102/111.

Nie dość, że trzeba wydawać pieniądze na konto premium żeby można było komfortowo pograć i się odprężyć to jeszcze trzeba poświęcać dodatkowy czas, za coś co już się zdobyło.

Czy ktoś z ekipy tego forum jest w stanie wyjaśnić mi zaistniałą sytuację i ewentualnie jakoś to zrekompensować czy muszę kierować ten problem do supportu?

2. *AL*BUNDY*

*AL*BUNDY* User

Z takimi rzeczami tylko do supportu...

3. Najpierw spróbuj wyczyścić ciastka i historię przeglądarki - może to coś w zapisie się pojawiło, a w grze prawidłowo (przeglądarka źle może pokazywać). Pobierz najnowszego flash playera, jak go masz to spróbuj na innej przeglądarce.

Nie pomoże to masz jedynie od tego pomoc techniczną (support) :rolleyes:

4. Vito34

Vito34 User

najlepiej od razu pisz dosuportu ja ostatnio popełniłem błąd przy zakupie urki i napisałem do suportu niepożałowałem dobili mi to co kupiłem i to szybko oni raczej szybbo ci pomogą

5. Avek97

Avek97 User

Zgadza się, sprawdzałem na innej przeglądarce czy to nie jest tylko błąd wyświetlania. Niestety ale nie. Z supportem również kontaktowałem się, lecz odpisali mi, że nie mają zdolności technicznych by móc to sprawdzić. Chyba wypada od teraz nagrywać filmy przy składaniu wrót do końca...

6. Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.