Wrota zeta

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika silnyJon, 3 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. silnyJon

silnyJon User

Siemka dam radę ukończyć wrota zeta mając venoma 8 irków all bo 2 all lf 3 all speed jeśli tak to ile mniej więcej to mi zajmie i na co mam być przygotowany ??? a i nie mam kamikaze :(

2. AREK(=VP=)

AREK(=VP=) User

Bez problemu. Czołg +ucieczkowa + trochę cierpliwości. + jeśli się nie mylę, to jest już temat (lub kiedyś był) od takich pytań.

3. kris0211. i MOD_Moth lubią to.
  4. shadow731

shadow731 User

5. poland102

poland102 User

rade dasz ale z nieulepszonymi irkami /bez kpl havoc`ów?/ i lf3 /zapewne też bez ulepszeń/ zajmie to masę czasu..jakieś kanapki uszykuj:)
    zdecydowanie skróciłbyś ten czas inwestując w kamikadze...

6. Prawie zrobiłem zete pchełką z 19 lf4, 0 osłon i na ćmie. Tylko ostatnią falę sobie odpuściłem, bo to akurat nie był dzień podwójnych nagród i z nudów chciałem zobaczyć czy podstawowym statkiem da się to zrobić :p
    Także myślę, że na luzie sobie poradzisz, a co do czasu, to ja pierwszą zete jak nie miałem jeszcze FE klepałem jakieś 2-3h, ale tobie powinno zejść krócej ;)

7. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Przyjacielu, z takim wyposażeniem (bez Venoma) zdobyłem koronę, a ty się pytasz po jedną Zetę?? :-O
    Spokojnie ją zrobisz, jeśli nie masz ADHD i możesz odskoczyć żeby się podleczyć. Pewnie nie będziesz w Top10 czasu, ale chyba nie o to pytasz... ;-)

8. ColdGuard

ColdGuard User

Zrobić, zrobisz ale przygotuj się na długą bitwę. Sugeruję Ci, abyś zainwestował w kamikadze na poziomie 3 + premium (darmowe naprawianie peta), a jak nie chcesz wydawać na kamikadze (a w sumie to powinieneś, bo na późniejszym etapie gry jest wskazany) to zainwestuj kredyty w Aegisa lub Aegisa Veterana, bądź Aegisa Elite. Tym statkiem (Aegis) najprościej jest robić wrota bo może się leczyć.
    Tak jak wyżej napisane, szykuj kanapki i herbatę ;)

2.1. Nick, sygnatura, awatar
    Nick, awatar, sygnatura i podpis nie mogą naruszać punktu 1.2. Regulaminu.
    (...)
    Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

Proszę o dostosowanie się do wytycznych regulaminu.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 stycznia 2018
  9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.