wrota

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Goro^^, 17 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Goro^^

Goro^^ User

Na jakim trybie będą mniejsze lagi we wrotach? Zeta to nie problem, ale obawiam się, że w innych wrotach np. eventowych mogę mieć lagi... Lepiej wybrać 2D czy 3D?

2. tryb 2 czy 3 d niema znaczaenia co do lagow :D
    ja kazde robie w takim trybie jak najnizszym i wylaczam wszystkie niepotrzebne smieci i robie resta kompa by zmniejszyc lagi

3. Lagi nie zależą od trybu grafiki 2D / 3D, a od prędkości połączenia z serwerem i czasem pingu.
    To o czym piszesz to klatkowanie, tzn. przycinki gry, cały czas mylnie nazywane lagami.
    Wybierz 2D oraz ustaw ustawienia graficzne na minimalne.

4. Goro^^

Goro^^ User

Takie rzeczy to ja wiem... Zawsze mam ustawione na minimalne. Może źle to opisałem, chodziło mi o ścinki grafiki gdy pojawia się np. 60 mk, gdzie wygląda to lepiej.

5. macio525

macio525 User

według mnie przy wiekszej ilosci alienkow radzi sobie lepiej 3D, np. podczas szalonych na 2D ogromnie mi klatkuje a na 3D prawie wcale ;d

6. PsZemO.o

PsZemO.o User

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.