Wrota

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Cooper364, 24 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cooper364

Cooper364 User

Z okazji tego eventu na nagordy bonusowe we wrotach mam pytanie.
    Mam 83/100 Kupiera, i 450 energi zbieranej na Zete. Oplaca sie jednak zlozyc te Kupiera i walczyc o to lf-4 czy dalej zbierac na zete?
    Czy moze zlozyc alfe obecnie 21/34?

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Szczerze mówiąc, skoro już masz tyle części do Kuipery to ją bym składał to końca bo oprócz szansy na lf4 masz jeszcze szansę na jakiś statek albo 200k uri :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. -gustaf-

-gustaf- User

Szczerze mowiac obojetne co bedziesz skladal , jak zostaniesz w grze to sam ogarniesz

4. Mamy jakieś nagrody bonusowe za wrota? No oprócz 2x części do Kronosa?
    Co do Kuipera (tfu) to w ogóle dziwi mnie że się za nie zabrałeś.. to jakaś tragedia te wrota.. Co do złożenia ich to zależy mocno od szczęścia na dowód tego mój własny cytacik:
    Jak widać moco zależy od farta.. możesz za te 450 energii doskładać wrota, albo dostać ze 3 części.. loteria. Tak czy inaczej nie polecam ich w ogóle klikać -.-
    Lepiej ładować urkę i energie w Zetę.
    A co do Alfy to nie złożysz jej za bardzo solo, ona składa się razem z Betą i Gammą, więc części losuje raz tu raz tu i ciężko powiedzieć ile jeszcze możesz wydać na jej złożenie, szczególnie że nie znamy ilości części do pozostałych wrót (B, G) ;)

5. Cooper364

Cooper364 User

No za te 450 energii + 3k urki zabraklo mi 3 czesci ;-;
    Chce je zrobic bo mozna dostac w bonusie LF4 + zawsze jakis desing.

6. Właśnie
    dobrze to ująłeś ;)
    można, ale to wcale nie jest gwarant.. nagroda sama w sobie za wrota jest co najmniej śmieszna (no chyba że trafi Ci się te 200k uri za statek) oraz znowu "można" trafić "jeden laser LF-4 ALBO 10 000 szt. amunicji UCB-100" przy czym znając BP to ta druga opcja jest bardziej prawdopodobna ;P Od siebie dodam że zrobiłem dzisiaj jedną deltę i epsilona żadnych dodatków nie dostałem, dlatego byłem zdziwiony że w ogóle mamy jakiś event na dodatkowe nagrody...

7. MOD_Moth

MOD_Moth User

Brak aktywności zamykam

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.