wrota

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ##-Falafel-##, 3 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam mam pytanie odnośnie wrót kappa po wprowadzeniu nowego kontentu. Zrobiłem wrota 2 razy, 2 razy nie dostałem ŻADNEJ dodatkowej nagrody (dres na drona, multibooster, lf4). Jakim cudem? I czy przypadkiem z wrót nie miały lecieć RWA? żadne mi nie poleciały

2. Kotecek^^

Kotecek^^ User

Podobno miały lecieć RWA, ale mamy do czynienia jak zwykle z wieloma błędami BP i po odebraniu a,b,c zero RWA, podobno jest też event chrominowa gorączka, gdzie chrominu też mam 0 :) lepiej, po dedzie we wrotach obudziłam się ze 100tys. dodatkowego nanoposzycia :D

3. warrriat

warrriat User

Co do chrominu wystarczy umiejętność szukania na forum oraz czytania ze zrozumieniem.
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-chrominowa-goraczka.112499/
    "W trakcie akcji specjalnej „Chrominowa Gorączka” w niektórych wrotach międzygalaktycznych (Kappa, Epsilon, Zeta, Delta, Kuiper, Kronos) pewne NPC z różnych fal ataku zaczną zostawiać po śmierci specjalne skrzynki bonusowe. W tych skrzynkach, zwanych „Skrzyniami Chrominu”, będzie można znaleźć nową, potężną rudę Chrominu."

RWA powinno być nagrodą za ukończenie dowolnego rodzaju wrót międzygalaktycznych. Jeśli nie otrzymałeś żadnej ilości surowca, upewnij się bo przy nagrodzie podaje jego pełną nazwę czyli "Regulator wiązki aksjonowej", to napisz ticketa. Opisz w nim dokładnie problem i zapewne zostanie on rozwiązany.

ANGEL_UA lubi to.
  4. Kotecek^^

Kotecek^^ User

Chyba widzę, że nie dostałam żadnego RWA bądź jak piszesz Regulator wiązki aksjonowej...Po co mam pisać ticeta, skoro i tak odpiszą, że problem jest znany i został już zgłoszony, prosimy czekać na naprawienie, podobnie jak ze skylabem, najpierw coś ograniczają (możliwość wrzucenia podkręcenia laserów) a potem dają surowiec, który blokuje ładownie, powinni to naprawić na momencie, jak mam grać nie mając podkręcenia na laserach. A nie pomyślą, że przydałoby się dać rekompensatę za błędy, których nie potrafią naprawić w ciągu kilku godzin, tylko trzeba czekać do kolejnego tygodnia...

Andromeda5 lubi to.
  5. Ankalagon

Ankalagon User

Wynika z tego, że w niedziele nie leci RWA lub jest to błąd. W tygodniu poniedziałek - piątek leciało, nie wiem jak w sobotę.
    Odnoszę wrażenie, że sami twórcy nie wiedzą jak to jest dlatego każą odkrywać to graczom ( tzn. mają założenia jak to powinno działać ale.... w rzeczywistości nic nie wiedzą ), to tak jak z tym skryptem zmniejszającym dochody. Gdyby wiedzieli to by napisali co i jak, a że nie wiedzą, to czekają aż zrobią to za nich gracze.
    Nie ma się co martwić, na podstawie kalendarium i dotychczas wprowadzanych nowości wynika, że za niecałe dwa miesiące prawdopodobnie wprowadzą kolejny statek, nową aktualizację wraz z nowymi błędami.

Ostatnie edytowanie: 3 listopada 2019
    Andromeda5 lubi to.
  6. W sobotę - epsilon, lambda po 4szt RWA za każde wrota.

7. Ankalagon

Ankalagon User

O to dobrze wiedzieć.
    Alfa - 2
    Gamma - 3
    Epsilon - 4
    Lambda - 4
    Jak możecie to uzupełnijcie pozostałe.

8. ale dzis w niedziele nie daje tego surowca rwa

9. ismiech

ismiech User

Za Zety brak RWA, nie polecam również składać dziś prometeuszy - po złożeniu i odebraniu z montowni laser magicznie znika w odmętach kosmosu...
    BO3 natomiast działa montowanie i odbiór bez zarzutu.

10. ghy123

ghy123 User

RWA nie leci bo "może" będą coś grzebac w poniedziałek po prostu zawiesili drop RWA lub w niedziele nie bedzie lecieć surka........
    PS:Może tym co robili wrota x7 powyżej 8 osób zabiora wszystkie ulepszenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) i wszystkie ulepszenia wyzerują nawet te przed aktualizacją :D oczywiście jeszcze RWA i Olej na 0 (Teoria Spiskowa)

11. może coś grzebią... Przez błędy bigpointu jestem stratny. i co ja teraz mam zrobić?

12. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

dopytam jak to z tym jest, może jest tylko szansa na jego otrzymanie. Jak dostanę informację zwrotną, to podrzucę tutaj

13. mali94

mali94 User

RWA powinno z automatu leciec z wrot... BP i ich pomylki ... daja cosnw wrotach co okroili dochody pewnie zeby urke kupic

14. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

problem został już zgłoszony

ANGEL_UA lubi to.
  15. Ja też robiąc 2x kappe nic totalnie nie dostałem pomimo, że dziś jest szansa na ulepszone lf4. Ani 2 lf4, ani herków ani nawet lf4 hyperplazmoida. Znów coś grzebali w lootrate?

16. |Dżordż|

|Dżordż| User

FAQ jasno mówi że nagroda nie jest gwarantowana. Jeśli dropią 3 rzeczy to szanse na ich trafienie nie sumuje się do 100%

17. ohoho i tu jest główny problem ponieważ mam zrobione ponad 10 kapp i ani jednego herka nie mam a havo dobrze mi szły z zety

18. warrriat

warrriat User

Zapewne dlatego, że na design hercules jest mniejsza szansa.

19. to ja wiecznie kappy będę robić żeby zrobić komplet herków to w zecie długo się nie męczyłem niż z kappą

20. Lednox1

Lednox1 User

mi z 7 kapp poleciało 10herków, wiec mysle ze nie jest źle. Zazwyczaj robiłem 1 kappe co niedziele i sie nazbierało.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.