wrota

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ##-Falafel-##, 3 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. to widać masz szczęście do herków bo ja to pechem jestem do herków

2. Andromeda5

Andromeda5 User

Nie masz wcale pecha bo w informatyce nie ma losowości, a do udawania przypadkowości wykorzystuje się algorytmy matematyczne czyli spis działań matematycznych np. takich jak dodawanie. Lepiej dowiedz się jak zdobywa się wyposażenie w tej grze.

3. Zazwyczaj używa się ziarna na podstawie godziny ;P To są tak zwane liczby pseudolosowe. Kappa ma to do siebie, że hercules leci raz na ruski rok, szansa jest niższa od havo z zety, tak więc no. Czasem ludzie muszą zrobić jakieś 30-40 razy, żeby dostać ostatnią sztukę.

4. wtedy gdy beda urodziny

5. "
    Święta w DarkOrbit
    Podczas zimowej akcji specjalnej DarkOrbit czeka cię moc dobrodziejstw. Wypatruj nowych, zimowych dziennych bonusów za logowanie, a do tego wrót Skolla i innych niespodzianek!
    " to co powiesz o tym info na glownej stronie gry ?

6. sam powinienes wiedziec kiedy sa wrota skola. one sa niezmienne w czasie. o niespodziankach mowisza? typu bledy zwiechy i niemozliwoscia zalogowania sie? tez mi niespodzianki. one sa na codzin u wiekszosci graczy. czy moze bug poin odpali nowe serwerownie? i bedzie na lepszym silniku? niewieze to

7. jqak każdy jest taki mądry i udziela takich bzdurnych odpowiedzi to lepiej od razu zakończyć tę grę

kris0211. i Singl3Pl4yer lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.