Pomoc techniczna wrota

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika -PŁONER-, 2 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -PŁONER-

-PŁONER- User

próbował ktoś dzis robić wrota??? wskoczyłem teraz w alfe i jest tragedia... na mapie gry ok, a w alfie sie nie da nic uwalic tak tnie... zaznaczam lordakie i czekam...

2. Stanleyek

Stanleyek User

Ja zrobiłem epsylon i nawet że wszystko było ok, cud.

3. -PŁONER-

-PŁONER- User

dziś mam ten sam problem. jest podwajacz wrót mam chwile by je zrobić, ale sie nie da. TL?? problem znany???

4. U nich jest wiecznie znany, tylko naprawa tego problemu trwa przez nieokreślony czas

5. To się nazywa " polowanie na czarownice " jak za czasów świętej inkwizycji , jak chcecie żeby boćki odleciały do ciepłych krajów to czekajcie cierpliwie .

6. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

trzeba zgłosić do pomocy technicznej

7. Soso°♂

Soso°♂ User

Pomoc techniczna ma już przygotowaną odpowiedź (problem jest znam znany i pracujemy nad jego rozwiązaniem) termin zakończenia prac bezterminowo :(

8. Stanleyek

Stanleyek User

Dzisiaj serwer znowu pijany, ma opóźnienie od 3 do10 sekund, miałem wejść we wrota wieczności, ale w takiej sytuacji to nie ma sensu bo zaraz mnie ubiją, szkoda procesora. Teraz jest jeszcze gorzej, od 15 minut nie mogę się połączyć z serwerem, ta gra to jedna wielka porażka.

9. Napisali, że się tym zajmą czyli problemu jeszcze nie znają :)

10. Wy macie rozdwojenie jaźni czy jak, czy w koncu naprawicie te problemy które wystepują. Przyjmując misje na wrota, kończąc je to dlaczego nie jest to przyjęte do misji? Jeżeli tak będziecie robić jak teraz to ludzi na tej grze nie będzie.

ps: Wasza opinia to 0/10