wrota

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kooy97, 6 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kooy97

kooy97 User

padlem przy wrotach alfa, przez lagi! stalem 15 sekund przy sibelonitach i nagle pojawilo sie okienko ze padlem ^^ dopiero juto moge to zglosic (bo slyszalem ze 24h trzeba odczekac) i mam kilka pytan:
    oddadza mi to jedno zycie do wrot ?
    co sie stanie jak wykorzystam wszystkie zycia ?
    za kazdym razem jak przejde te wrota to dostane nagrode ? (20k uri, 20k x4 itd..)

2. masz jeszcze 2 życia więc próbuj, zawsze możesz też dokupic życie ale nie poecam a jeśli stracisz wszystkie przez lagi to pisz do supportu i warto dołączy jakieś screeny z ilościa fps w danym momencie.
    jak wykorzystasz wszystkie życia i zginiesz to wrota przepadają:(

za każdym razem jak złożysz nowe wrota i je przejdziesz otrzymujesz pełną nagrodę 20k urki 20k 4x itd

3. kooy97

kooy97 User

dzieki za odpowiedz, teraz jak mam "fala 28/40" to zaczynam od sibelonitow czy od samego poczatku ?

4. FURION606

FURION606 User

zaczynasz od fali na której skończyłeś wrota w tym przypadku na sibelonitach

5. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

zaczynasz na tej fali ale pomniejszoną o ilość alienków którą juz ubiłeś, zanim padłeś

6. kooy97

kooy97 User

to nie jest tak zle, mam nadzieje ze nie bedzie lagow : ) dzieki za pomoc

7. MOD_Bedril

MOD_Bedril Guest

Dodam tylko, że support nie oddaje żyć, a jedynie całe wrota. O zwrot wrót piszemy dopiero jak stracimy ostatnie życie.

Sprawa wyjaśniona, zatem kłódka.

Pozdrawiam
    MOD_Bedril

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.