Wrota

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Skur3Byk1, 16 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Skur3Byk1

Skur3Byk1 User

Chce zasugerowac pomysł za przejscie wrut ròznego typu z 3 zyciami wieksza nagroda typu uri i bialki np o 10 % to by zmobilizowalo nowych do robienia zety czy czegos tam oczywiscie wieksza nagrode dostaniesz jak nie zginoles ani razu

2. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

w sumie na tak, wtedy nikt nie chciałby tracić żyć

3. i życia zawsze można dokupić..
    Pomysł troszkę do dopracowania, bierz pod uwagę, Iż BP zwraca stracone wrota wraz z 3-ma życiami, wobec czego gracze pękaliby na ostatniej fali, pisali do supportu prośbę o zwrot wrót bo "niby mieli laga" i kończyliby z 3-ma życiami i tą dodatkową nagrodą o której piszesz.
    Nie sądzę by ktoś kto nie często robi wrota był za tym by ten pomysł przeszedł biorąc pod uwagę, że niektórzy robią je prawie non-stop i na pewno nie często tracą w nich życia :)
    Prędzej mogłoby być wprowadzone Osiągnięcie z tytułem za wykonanie Wszystkich wrót bez utraty żadnego w nich życia.
    Byłoby to czasochłonne, ale tak już z nami jest, że gdy zbyt łatwa droga do jakiegoś celu, to szukamy czegoś trudniejszego :)
    Pozdrawiam,
    Neverek
    Ps. to jest moja opinia, nikt nie musi się z tym przecież zgadzać :)

4. Skur3Byk1

Skur3Byk1 User

Ale Jack straciles wrota 1 raz czy dokupiles zycie nie mozesz pasc w cale jak padniesz dostaniesz ta sama nagrode co do teraz jest

5. casohłonne to robienie właśnie non stop
    zarazem gorzej by było dla takich co lagi naprawdę mają

6. tego już nie chciałem dodawać ;P w tej grze nawet z dobrym internetem teraz potrafi Cię wyrzucić w losowym momencie ;D

7. soleiuk

soleiuk User

ja też jestem na tak czemu nie

8. -gustaf-

-gustaf- User

Zakladam ze dopiero zaczynasz przechodzenie wrot i masz na poczatku trudnosci.Z punktu widzenia tych co robia je rutynowo to chcesz dac wyzsza nagrode za nic a to nie przejdzie.

9. Czempion

Czempion User

Obecna nagroda za wrota jest już wystarczającą motywacją. Mało kto ma 10 Havoków :)

10. ja bym raczej powiedział Herków ;)

11. Skur3Byk1

Skur3Byk1 User

Np jak nie padniesz dostaniesz 2 herki albo 2 lf4 za kappe a za zete 2 havocki to bylo by fajne

12. -gustaf-

-gustaf- User

A jak padniesz to przez rok zadnego.Dobra motywacja?

13. Czempion

Czempion User

Fajnie może, ale jak dotąd wszyscy radzili sobie bez tego. Lepsi gracze to i teraz prawie wcale nie padają na wrotach. Zanim Havoc wyjdzie, to jakieś 5 zet. Tak wyszłoby to w podwojonym tempie. Raczej BP tego nie przyjmie

14. Skur3Byk1

Skur3Byk1 User

No motywacja dobra tak by moglo byc

15. RONDO13

RONDO13 User

Wystarczy lag i po wszystkim, nawet motywacja nie starczy. ;)

Czempion lubi to.
  16. Skur3Byk1

Skur3Byk1 User

Ja nie mam w cale lagów bo robie wrota od godzi 2 w nocy

17. Moim zdaniem najtrudniejsze wrota w tej grze to wrota Gamma.Sprawiają mi bardzo dużą trudność ,ledwo zatrzymałem się na 5 fali i bum po mnie.traciłem wrota które budowałem 9 miesięcy ,Bete też z resztą.Pisałem do suportu wiele razy,ale bez skutku,szkoda:(

18. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.