Wrota

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika poszukiwaczprzygody, 8 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam mam pytanie po ile klikac na ostatnia czesc do alfy i kiedy uzywac multi bo zaczyna mnie to troche denerwowac ze wydalem ponad 600 energi na ta czesc i nie trafilem

2. -Yang-[]

-Yang-[] User

Po kiego składasz alfe ? masz ful wypas statek ?

3. A po to ze zadnych innych wrot nie zrobilem a te zaczalem budowac jak zaczynalem grac myslalem ze jak na gorze to najlatwiejsze i malo czesci a tu sie okazuje ze odrazu beta i gamma leci gdybym wiedzial to bym inne robil:) ale jak zaczalem to chce skonczyc. D oczekam sie odpowiedzi??

4. -Yang-[]

-Yang-[] User

Zeusa rób - z niego jest najlepsza nagroda zwłaszcza dla początkującego. A alfy samej nie składasz tylko z 2 innymi wrotami i energie do nich się rozkładają, a to powoduje że nie ma recepty skutecznej by je złożyć szybciej.

5. O nowe wrota zeus :) mi chodzi o to czy lepiej klikac po 5 czy po 1 i kiedy uzywac multi nie tylko do alfyale do wszystkich wrot ale obecnie skladam alfe i dlatego o niej pisze

6. -Yang-[]

-Yang-[] User

Zeta znaczy się rób - metody nie ma.

7. ✪MoRi.

✪MoRi. User

Jak ci tylko jedna część brakuje to lepiej dobić ją, klikaj najlepiej po 5 (lub po 1, jeden pies) i multi x2 od razu rób.

8. leo_kiss

leo_kiss User

a jak złożyć Zeta ? Zrobiłem już Alfa i Beta i składa mi znowu od początku alfę i betę.

9. SλώczγK

SλώczγK User

musisz najpierw kliknąć zete a potem składać i wtedy będą Ci leciały części tylko do zety

10. leo_kiss

leo_kiss User

dzięki, tego nie wiedziałem :(

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.