Wrotka eventowe

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika →†ŽנคЯคи¥♥♥ŽΞиΞқ†←, 20 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam pytanie, co się stanie, jak zginę 100 razy ?
    Wrotka sie zresetują ? usunął ? Proszę o ODP

2. slipwar

slipwar User

20 godz po padnięciu po praz 100 możesz zacząć je od nowa

3. Tylko takie mini pytanie... kto w nich padnie 100x???

4. Goro^^

Goro^^ User

Np. flax, który dojedzie ledwo do 3 fali, a chce komplet dresów :p Sam bym tak zrobił gdybym ich nie mógł przejść :)

5. .Obelix.70

.Obelix.70 User

A już je przeszedłeś? Jeśli tak, to napisz z grubsza co tam jest i przede wszystkim czy warto na nie poświęcać czas, bo te zapowiedzi o "szalonej fali" trochę zniechęcają...

6. Nie warto, devourery i udk słabsze, tak jak dk i dają mało uri, najgorsze usiby i umatki bo długo i nudno się je robi

7. infex1122

infex1122 User

Jedyne co zostaje to wylogować się na czas eventu z gry :p

8. Może i nudno, ale kto lubi tak naprawdę grę to zrobi misje wraz z wrotami. Takie jest moje prywatne zdanie :)

9. To co chciałem, się dowiedziałem.
    Proszę o zamknięcie tematu.

10. Właśnie jestem na fali z sibelonitkami i matkami uber sibelont. Wszystko z x1 robię nudy kompletne :d

11. Ja mam gorzej.
    1. Nie mam podkrętek
    2. Mam kamikadze poziom 2 i bije bez premki
    3. Łącznie bije po 4-5k ...
    A jestem na fali gdzie są uber sibelonity i Boss Krystallon.

12. Pozdro i powodzenia, a jakim statkiem bijesz?

13. nie tak najgozej :D kolezance na koncie robilem wrota co bila max 1200 (gamme)
    zajmie ci to sporoczasu ale jak lubisz wrota to czas niebedzie sie dla ciebie liczyl

14. Pozdrawiam zbugowane uberki które nie biją :d

15. Mi zbugował się tylko uber sibek. Przynajmniej nie musiałem x4 marnować bo sobie stał w miejscu, a czasu miałem sporo :D

16. Mi uber lordka :D spokojnie z 1 mogłem uwalić :D

17. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Zamykam na prośbę autora ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.